Græskarsuppe med karry & ristede kikærter

Ingredienser

600 g græskar, fx butternut

2 løg

2 fed hvidløg

2 stængler bladselleri

Olie til stegning

1⁄2 – 1 spsk. Karry

1 tsk. hakket ingefær

1 liter grøntsagsbouillon

En lille sjat fløde (valgfri)

Et par stængler koriander

Salt, peber

Se opskriften på ristede kikærter her

De ristede kikærter både mætter og giver et sprødt crunch i den her skønne efterårssuppe.

Til 4 personer.

Sådan gør du

kær skrællen af græskarret, og skær det i grove tern på cirka 1,5 x 1,5 centimeter. Pil og hak løgene og hvidløgene, og snit bladsellerien fint. Varm lidt olie i en stor gryde, og brænd karryen af. Tilsæt løg og hvidløg, og sautér ved jævn varme i et par minutter, inden du tilsætter bladselleri, ingefær og græskar.

Sauter yderligere et par minutter, og hæld nu grøntsagsbouillonen ved. Lad det simre, til græskarternene er møre. Det tager 15-20 minutter. Blend suppen, og tilsæt eventuelt øde. Smag til med salt og peber.

Hak korianderen. Kom suppen i skåle, og top med ristede kikærter og koriander.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har