Græskarsuppe med karry & ristede kikærter

Ingredienser

600 g græskar, fx butternut

2 løg

2 fed hvidløg

2 stængler bladselleri

Olie til stegning

1⁄2 – 1 spsk. Karry

1 tsk. hakket ingefær

1 liter grøntsagsbouillon

En lille sjat fløde (valgfri)

Et par stængler koriander

Salt, peber

Se opskriften på ristede kikærter her

De ristede kikærter både mætter og giver et sprødt crunch i den her skønne efterårssuppe.

Til 4 personer.

Sådan gør du

kær skrællen af græskarret, og skær det i grove tern på cirka 1,5 x 1,5 centimeter. Pil og hak løgene og hvidløgene, og snit bladsellerien fint. Varm lidt olie i en stor gryde, og brænd karryen af. Tilsæt løg og hvidløg, og sautér ved jævn varme i et par minutter, inden du tilsætter bladselleri, ingefær og græskar.

Sauter yderligere et par minutter, og hæld nu grøntsagsbouillonen ved. Lad det simre, til græskarternene er møre. Det tager 15-20 minutter. Blend suppen, og tilsæt eventuelt øde. Smag til med salt og peber.

Hak korianderen. Kom suppen i skåle, og top med ristede kikærter og koriander.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive