Ristede kikærter

Ingredienser

1 ds. Kikærter

1 spsk. olivenolie

1⁄2 tsk. karry

1⁄2 tsk. chilipulver

Salt

Sådan gør du

Dræn kikærterne, og tør dem på køkkenrulle eller et rent viskestykke. Kom dem i en frysepose sammen med olivenolien og krydderierne, luk posen, og ryst den godt. Fordel på en bradepande beklædt med bagepapir, og bag i en 200 grader varm ovn i 30-35 minutter, til de er sprøde.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har