Bliv Michelin-kok for en aften

Nu hvor 2016 er begyndt at gå på hæld, og det nye år nærmer sig med hastige skridt, er det tid til at kigge fremad og lægge planer for årets sidste aften. Vil du gerne have et forrygende måltid til dig og dine gæster, men har brug for lidt inspiration, så er der håb forude. I samarbejde med Krug Champagne, har den anerkendte michelinkok Torsten Vildgaard skabt en fantastisk menu, som du kan genskabe hjemme i dit eget køkken.

Perlende champagne og nytårsaften er ikke til at skille ad, og kombinerer man de to med original musik samt en Michelin-belønnet stjernekok, har man alle ingredienserne til en helt formidabel aften. I samarbejde med Michelin-kok og Krug-ambassadør Torsten Vildgaard, samt musikerne Simon Littauer og Malthe Møller Beck i ensemblet Avila Past, har Krug således lagt an til en symfoni for alle sanser i deres nye kampagnefilm, som lægger an til en uforglemmelig oplevelse; en eksklusiv nytårsmenu, der kan tilberedes i dit eget hjem. Se menuen nedenfor, det er svært ikke at blive fristet.

Som noget helt særligt giver Krug og STUD!O dig i år mulighed for at købe en udsøgt nytårsmenu for kun 500 kr. pr. kuvert, men der forberedes kun 50 kuverter i alt, så det gælder om at være hurtigt ude. Du booker dit valgte antal kuverter på extraordinarymatch.krug.com fra d. 19. december fra kl. 09.00 om morgenen. Her kan du desuden downloade en særlig playliste til aftenen fra Avila Past, læse mere om samarbejdet og se filmen, hvor fortolkningen af sjælfuld musik og sublim gastronomi går op i en højere enhed.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være