Louises Madplan: 30 retter til 30 dage, og på 25 minutter 

Facts

Louises madplan

af Louise Lorang

Køb bogen her – 

Louisa Lorang skyder året i gang med en ny kogebog, hvor hun gør det nemt, sundt og billigt, at lave lækker mad. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

“Jeg kender det selv! Der er ikke altid tid til hjemmelavet mad i en travl hverdag. Her er mit vinder-bud på 30 nemme retter, der alle kan laves på 30 minutter og (i gennemsnit) koster ca. 30 kr. pr. person at lave. Det er nemt, sundt og billigt. Jeg har lagt vægt på at få flere grønsager ind i retterne, så selvom her er både opbagning og krebinetter og andre oldschool-damer, så holder retterne også et energi niveau, der gør at du kan holde vægten og der er endda tips til hvordan du kan få retter der er egnet til vægttab. Nyd at planlægningen er lavet, alt bliver brugt. At indkøbene ikke skal tage for meget af din tid. Jeg laver faktisk ofte flere dages mad ad gangen, for at få det hele til at hænge sammen. Det virker for mig.”

LÆS OGSÅ: Detox dit liv: 4 gode opskrifter

Vi har været så heldige at få lov at bringe et uddrag af en af opskrifterne, nemlig Kyllingebryster med bagte rødder og gremolata, fra Louise Lorangs bog.

Kyllingebryster med bagte rødder og gremolata

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har