Græsk yoghurt med frisk frugt & hjemmelavet granola

Ingredienser

Til 1 person

200 g græsk yoghurt 10 %

1 kiwi

1 banan

1 håndfuld blåbær

40 g granola (Se opskriften nedenfor)

1 spsk. flydende honning


Granola

75 g mandler

175 g havregryn

175 g valset rug

50 g kokosflager

50 g solsikkekerner

25 g hørfrø

25 g græskarkerner

½ spsk. kanel

½ spsk. vanilje

3 spsk. kokosolie

3 spsk. honning eller agavesirup

2 spsk. tørrede tranebær

3 spsk. rosiner

2 spsk. tørrede hindbær

Sådan gør du

Kom yoghurten i en skål. Skær kiwi og banan ud i små tern og fordel det oven på yoghurten sammen med blåbær og den hjem- melavede granola.

Hæld honning over. Granola Hak mandlerne groft. Bland mandler, gryn, kerner, kokos, frø, kanel og vanilje sammen i en skål. Rør kokosolie og honning sammen og bland godt med kerner og nødder. Fordel blandingen på bagepapir på en bageplade og rist det i ovnen på 180 grader i ca. 15-20 minutter. Rør jævnligt i blandingen for at undgå, at den bliver brændt. Tag blandingen ud af ovnen og lad den køle af. Bland derefter tranebær og rosiner i.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet