Til 1 person
200 g græsk yoghurt 10 %
1 kiwi
1 banan
1 håndfuld blåbær
40 g granola (Se opskriften nedenfor)
1 spsk. flydende honning
Granola
75 g mandler
175 g havregryn
175 g valset rug
50 g kokosflager
50 g solsikkekerner
25 g hørfrø
25 g græskarkerner
½ spsk. kanel
½ spsk. vanilje
3 spsk. kokosolie
3 spsk. honning eller agavesirup
2 spsk. tørrede tranebær
3 spsk. rosiner
2 spsk. tørrede hindbær
Sådan gør du
Kom yoghurten i en skål. Skær kiwi og banan ud i små tern og fordel det oven på yoghurten sammen med blåbær og den hjem- melavede granola.
Hæld honning over. Granola Hak mandlerne groft. Bland mandler, gryn, kerner, kokos, frø, kanel og vanilje sammen i en skål. Rør kokosolie og honning sammen og bland godt med kerner og nødder. Fordel blandingen på bagepapir på en bageplade og rist det i ovnen på 180 grader i ca. 15-20 minutter. Rør jævnligt i blandingen for at undgå, at den bliver brændt. Tag blandingen ud af ovnen og lad den køle af. Bland derefter tranebær og rosiner i.