Græsk yoghurt med frisk frugt & hjemmelavet granola

Ingredienser

Til 1 person

200 g græsk yoghurt 10 %

1 kiwi

1 banan

1 håndfuld blåbær

40 g granola (Se opskriften nedenfor)

1 spsk. flydende honning


Granola

75 g mandler

175 g havregryn

175 g valset rug

50 g kokosflager

50 g solsikkekerner

25 g hørfrø

25 g græskarkerner

½ spsk. kanel

½ spsk. vanilje

3 spsk. kokosolie

3 spsk. honning eller agavesirup

2 spsk. tørrede tranebær

3 spsk. rosiner

2 spsk. tørrede hindbær

Sådan gør du

Kom yoghurten i en skål. Skær kiwi og banan ud i små tern og fordel det oven på yoghurten sammen med blåbær og den hjem- melavede granola.

Hæld honning over. Granola Hak mandlerne groft. Bland mandler, gryn, kerner, kokos, frø, kanel og vanilje sammen i en skål. Rør kokosolie og honning sammen og bland godt med kerner og nødder. Fordel blandingen på bagepapir på en bageplade og rist det i ovnen på 180 grader i ca. 15-20 minutter. Rør jævnligt i blandingen for at undgå, at den bliver brændt. Tag blandingen ud af ovnen og lad den køle af. Bland derefter tranebær og rosiner i.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og