Kakao-kokos-kys med paranødder

Ingredienser

7 Medjoul-dadler

2 dl kokosolie

1 dl kakaopulver

Lidt salt

2 dl paranødder

1 dl kokosmel (til at rulle kys i)

Sådan gør du

Tag stenene ud af dadlerne. Blend kokosolie, dadler, kakaopulver og salt. Hak nødderne groft og bland dem i kakao-massen. Rul massen ud til en pølse og vend den i kokosmel. Sæt på køl i et par timer. Skær i små brud og server. Du kan også lave kugler i stedet. Form dem så de har ca. samme størrelse som en golfbold, og vend dem i kokosmel.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive