Kakao-kokos-kys med paranødder

Ingredienser

7 Medjoul-dadler

2 dl kokosolie

1 dl kakaopulver

Lidt salt

2 dl paranødder

1 dl kokosmel (til at rulle kys i)

Sådan gør du

Tag stenene ud af dadlerne. Blend kokosolie, dadler, kakaopulver og salt. Hak nødderne groft og bland dem i kakao-massen. Rul massen ud til en pølse og vend den i kokosmel. Sæt på køl i et par timer. Skær i små brud og server. Du kan også lave kugler i stedet. Form dem så de har ca. samme størrelse som en golfbold, og vend dem i kokosmel.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet