Madmentor: Lækre & nemme opskrifter fyldt med smag

Facts


Madmentor – fra indre kaos til madro
af Sofia Manning & Marie Steenberger

– Køb bogen her –

Bogen Madmentor er skrevet af Sofia Manning, som er coach, og Marie Steenberger, der er kost- og ernæringsvejleder. Bogen er for dig, som ønsker at gå fra et indre kaos til madro. Det er til dig, som er træt af den evige dårlige samvittighed, perioder med slankekure og overspisning – og til dig som trænger til at få et sundt og naturligt forhold til mad. 

I bogen får du metoder, som har hjulpet mange ud af deres kamp med fx overspisning, underspisning, negativ kropsopfattelse og madafhænighed. Herudover så finder du også en masse lækre opskrifter, som du kan gå i krig med i køkkenet.

Nedenfor får du to skønne opskrifter fra bogen – Græsk yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola samt opskriften på desserten Kakao-kokos-kys med paranødder.


Græsk yoghurt med frisk frugt & hjemmelavet granola
Kakao-kokos-kys med paranødder

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt