Sådan dyrker du dit eget urtekøkken med LêLê

Facts


“LêLês urtekøkken” af Anh Lê

– Køb bogen her –

Drømmer du også om at have dit eget lille urtekøkken inde i byen, så er det denne bog du skal læse – og det burde du virkelig! For hvis du spørger Anh Lê som er forfatter af kogebogen samt grundlægger og medejer af den fantastiske restaurant LêLê, så vil “Problemer løse sig, og livet blive lettere, når man tager sig tid til at dyrke bare lidt af sin mad.”

LÆS OGSÅ: Vietnamesisk suppe med kalveskank

Igennem bogen viser Anh Lê, hvordan du nemt og enkelt kan dyrke dine egne krydderurter – hvad enten det er i haven, en altankasse eller sågar i din vindueskarm.
Med bogen får du desuden 60 lækre opskrifter, på friske og velsmagende vietnamesiske retter, hvor urter og grøntsager spiller en stor rolle.

Er du nysgerrig på at smage en af de fantastiske retter fra bogen, kan du nedenfor få opskriften på de lækreste sprødstegte forårsruller. 

Sprødstegte forårsruller

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet