Vinaigrette
1 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvinseddike
1 rød chili, finhakket
2 spsk. rødbedesaft
Revet skal fra en appelsin (før du skræller den)
En knivspids havsalt
Salat
300g Bimi (to spsk. olivenolie, hvis du vil stege den)
2 kogte rødbeder
2 appelsiner, skrællet og skåret i skiver
En håndfuld ristede hasselnødder, groft hakket
Er der noget der passer bedre til en sommermiddag, end en skøn og farverig? Her får du en simpel opskrift, som du kan servere næste gang du får gæster.
Sådan gør du
Forberedelsestid: 10 minutter. Tilberedningstid: 5 minutter
Bland rødbedesaften med revet skal fra appelsin, olivenolie, hvidløg, chili, rødvinseddike og salt sammen for at lave din vinaigrette. Skær rødbederne i kiler, steg Bimi, skræl appelsiner og skær i skiver. Læg rødbeder, appelsiner og Bimi på en tallerken, drys med dressingen og top det med de hakkede hasselnødder. Din friske, sunde og ikke mindst et eye candy af en salat er klar til at blive serveret.