Farverig Bimi-salat med appelsin, rødbeder, hasselnød & chili vinaigrette

Ingredienser

Vinaigrette

1 spsk. olivenolie

1 spsk. rødvinseddike

1 rød chili, finhakket

2 spsk. rødbedesaft

Revet skal fra en appelsin (før du skræller den)

En knivspids havsalt

Salat

300g Bimi (to spsk. olivenolie, hvis du vil stege den)

2 kogte rødbeder

2 appelsiner, skrællet og skåret i skiver

En håndfuld ristede hasselnødder, groft hakket

Er der noget der passer bedre til en sommermiddag, end en skøn og farverig? Her får du en simpel opskrift, som du kan servere næste gang du får gæster.

Sådan gør du

Forberedelsestid: 10 minutter. Tilberedningstid: 5 minutter

Bland rødbedesaften med revet skal fra appelsin, olivenolie, hvidløg, chili, rødvinseddike og salt sammen for at lave din vinaigrette. Skær rødbederne i kiler, steg Bimi, skræl appelsiner og skær i skiver. Læg rødbeder, appelsiner og Bimi på en tallerken, drys med dressingen og top det med de hakkede hasselnødder. Din friske, sunde og ikke mindst et eye candy af en salat er klar til at blive serveret.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.