[single_post_category_name]

Glæd dig: ChriChri Journal løfter sløret for ny bagebog

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi har en stor(!) svaghed for kager og søde sager. Derfor er vi meget begejstrede over at kunne afsløre, at vores helt eget forlag ChriChri Journal udgiver en bagebog skrevet af den tidligere bagedyst-vinder Liv Martine i samarbejde med dygtige  Simone Thorup Eriksen, som også står bag bøgerne ’Barnets første bog’ og ’Din barndom’.

LÆS OGSÅ: Bag om forlaget ChriChri Journal

Bogen ’Kagetid’ er for dig, der elsker at bage (og kan finde ud af det), men som stadig har brug for en lidt mere pædagogisk tilgang til tingene.

Det er 2015’s vinder af Den Store Bagedyst Liv Martine og tegneren Simone Thorup Eriksen, der sammen har skabt den lækreste kagebagebog til døtre og deres mødre. Kagetid indeholder ambitiøse opskrifter, som er formidlet på en pædagogisk måde og er fyldt med de lækreste opskrifter på alt fra tutti frutti-cupcakes, donuts, moderne kajkager og en TO DIE FOR isvaffellagkage *savle savle*

Bogen udkommer den 1. september, men du kan allerede nu forudbestille den her.

LÆS OGSÅ: Simone Thorup Eriksen udgiver “Barnets første bog” & “Babykort”

Følg desuden Liv Martine på Instagram her, Simone Thorup Eriksen på IG her og ChriChri Journal på IG her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide