Juhuu.. Nu kan du købe Kagetid!

Så kan du godt finde bagegrejet frem! Fra i dag af kan du nemlig få fingrene i ChriChri Journal’s nye bage- og kagebog Kagetid, som Liv Martine og Simone Thorup Eriksen står bag.

LÆS OGSÅ: Liv Martine: Det her er det fedeste!

For en måned siden kunne vi afsløre, at ChriChri Journal udgiver en ny kagebog med den tidligere Bagedyst-vinder Liv Martine og vores yndlingsillustrator Simone Thorup Eriksen. Har du ikke fået forudbestilt Kagetid endnu, skal du heldigvis ikke vente længere på at få fingre i den. Den kan nemlig købes fra i dag af.

Kunne du tænke dig at lære at kreere verdens lækreste isvaffelkage, moderne kajkager eller donuts? Så er ’Kagetid’ den bagebog, du har gået og ventet på (måske uden at vide det..). Bogen er nemlig lavet til børn og voksne, der elsker at bage, men måske også har brug for en lille smule hjælp til at få illustreret, hvordan tingene skal gøres.

Du kan købe Kagetid lige HER <3 Følg desuden Liv Martine på Instagram her, Simone Thorup Eriksen på IG her og ChriChri Journal på IG her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har