Christel Pixi: Om passionen for kager & hendes egne favoritter

FactsPixi bager grønne kager

af Søren Ejlersen, Ditte Ingemann & Christel Pixi

Køb bogen her

DJ, blogger og kageikon. Tager du et kig på Christel Pixi Siebenhaars Instagram-profil er det svært ikke at blive total opslugt af hendes fede stil, hendes seje familie og ikke mindst – hendes megatalent for at bage. Nu er hun altså ude med den lækreste kagebog i samarbejde med kokken hos Aarstiderne, Søren Ejlersen. Med Sørens ord viser Christels kagekompetencer en helt ny side af alt det søde. Høj æstetik, rock ’n’ roll, kæmpe smag og sanselighed. Vi har taget en snak med Christel om, hvordan det hele startede, og hvilken kage, der er hendes egen personlige favorit.

LÆS OGSÅ: Sunde bananpandekager med vaniljeskum

 

Hvordan startede din passion for at bage?

Jeg har bagt siden jeg var lille faktisk. Jeg har altid fundet en slags ro i det på en måde, og så er det ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at spise kage også. Men jeg gik først rigtig i gang, da jeg var 13 år og i Florida for første gang, hvor jeg også for første gang smagte cheesecake.

 

Hvor ofte bager du?

Det varierer lidt, men der går aldrig en uge hvor jeg ikke bager – så ca. 1-3 gange om ugen.

 

Hvad er din egen yndlingskage?

Jeg elsker helt moisty og bouncy kager, især loafs/skærekager, men jeg er også en stor fan af en vaskeægte wienerbrødskringle.

LÆS OGSÅ: Lækkersulten? Her får du de bedste kager i København

 

Hvorfor sagde du ja til netop samarbejdet med Aarstiderne?

Aarstiderne er for mig det ypperste, så jeg var meget beæret over, at de ville lave dette samarbejde med mig. Alt, hvad de har opnået og hele deres kerne – Deres evige lyst til at få folk til at spise økologiske, lækre og rene råvarer efter sæson, det er FANTASTISK!

 

Kan man forvente flere bagebøger fra dig i fremtiden?

Dét kan man i hvert fald. Den er ikke sikker endnu, men den næste bliver en Pixi Bager Cheesecakes-bog.

 

Hvad er din egen yndlingsopskrift fra bogen?

Uh, der er nogle stykker, men det er faktisk Bouncy Blåbær Muffins, Tarte Tatin, Saltet Chokolade Cookies og Citrontærten.

_________________

Du kan få opskriften på de lækre Bouncy Blåbærmuffins lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive