DJ, blogger og kageikon. Tager du et kig på Christel Pixi Siebenhaars Instagram-profil er det svært ikke at blive total opslugt af hendes fede stil, hendes seje familie og ikke mindst – hendes megatalent for at bage. Nu er hun altså ude med den lækreste kagebog i samarbejde med kokken hos Aarstiderne, Søren Ejlersen. Med Sørens ord viser Christels kagekompetencer en helt ny side af alt det søde. Høj æstetik, rock ’n’ roll, kæmpe smag og sanselighed. Vi har taget en snak med Christel om, hvordan det hele startede, og hvilken kage, der er hendes egen personlige favorit.
LÆS OGSÅ: Sunde bananpandekager med vaniljeskum
Hvordan startede din passion for at bage?
Jeg har bagt siden jeg var lille faktisk. Jeg har altid fundet en slags ro i det på en måde, og så er det ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at spise kage også. Men jeg gik først rigtig i gang, da jeg var 13 år og i Florida for første gang, hvor jeg også for første gang smagte cheesecake.
Hvor ofte bager du?
Det varierer lidt, men der går aldrig en uge hvor jeg ikke bager – så ca. 1-3 gange om ugen.
Hvad er din egen yndlingskage?
Jeg elsker helt moisty og bouncy kager, især loafs/skærekager, men jeg er også en stor fan af en vaskeægte wienerbrødskringle.
LÆS OGSÅ: Lækkersulten? Her får du de bedste kager i København
Hvorfor sagde du ja til netop samarbejdet med Aarstiderne?
Aarstiderne er for mig det ypperste, så jeg var meget beæret over, at de ville lave dette samarbejde med mig. Alt, hvad de har opnået og hele deres kerne – Deres evige lyst til at få folk til at spise økologiske, lækre og rene råvarer efter sæson, det er FANTASTISK!
Kan man forvente flere bagebøger fra dig i fremtiden?
Dét kan man i hvert fald. Den er ikke sikker endnu, men den næste bliver en Pixi Bager Cheesecakes-bog.
Hvad er din egen yndlingsopskrift fra bogen?
Uh, der er nogle stykker, men det er faktisk Bouncy Blåbær Muffins, Tarte Tatin, Saltet Chokolade Cookies og Citrontærten.
_________________
Du kan få opskriften på de lækre Bouncy Blåbærmuffins lige her.