Guide: Opskriften på den ultimative venindeaften

Simpelt spørgsmål: Hvornår har du sidst haft en ordentlig hyggemiddag med veninderne? Svaret er sikkert, at det er alt for længe siden! Når en travl hverdag melder sig med kæreste, karriere og måske endda børn, kan det være svært at få tid til veninderne. Men det er fortid!

LÆS OGSÅ: Perfekt til dig der elsker kød!

Her får du nemlig opskriften på den ultimative hyggemiddag med veninderne hjemme hos dig. Med et ganske simpelt trick, kan du holde den mest ekstraordinære aften med gastronomisk sselvforkælelse hjemme hos dig.

Det bliver en dag, I sent vil glemme, da den er spækket med underholdning, selvforkælelse og kvalitetstid. Præcis som I fortjener det!

Så til alle jer moderne, hårdarbejdende og selvstændige kvinder! Forkæl jer selv! Og forkæl jeres veninder!

Sådan starter du:

Planning is key! Så start i god tid med følgende:
– Inviter en god håndful veninder.
– Find en aften, hvor I alle kan (Lav evt. en doodle).
– Ryd kalenderen og boligen!
– Book en gourmetkok.

Sådan! Nu er du klar til at afholde en dag, I sent vil glemme! Men hvordan skal den foregå?

Jo, nu skal du høre. Det bliver overdådigt, lækkert og lige noget for jer!

Kl. 17: Kokken ankommer!

Overvej de to følgende scenarier:

Scenarie 1: Du står tidligt op, gør lejligheden rent, maser dig igennem et proppet indkøbscenter, slæber tunge poser op til din lejlighed på 4.sal, bruger hele dagen i køkkenet på at lave mad, skynder dig i bad og lægger lynhurtigt make-up inden veninderne kommer. 

Scenarie 2: Du sover længe, spiser morgenmad og drikker kaffe til din yndlingsmusik, løber eventuelt en tur, hygger dig med høj musik og en hurtig rengøring, går i bad og slapper af på sofaen inden kokken kommer med alt maden.

Hvad vælger du? Dumt spørgsmål?

Du har selvfølgelig forkælet dig selv og dine veninder med en professionel kok gennem ChefMade.

Kokken er netop ankommet og i får jer et glas vin, mens han forbereder velkomstsnacks til pigerne. Du lægger den sidste make-up og hygger dig med at dække middagsbordet.

Klokken 18: Veninderne ankommer

Alt er klar og dine veninder er så småt ved at ankomme. I nipper til velkomstdrinks og kokkens snacks. Hyggen spreder sig og I skåler med hinanden.

Ude fra køkkenet kan I dufte kokkens fortryllende middag. I skal have bagt vintertorsk til forret, dansk okse til hovedret og lækre karameliserede pærer til desset.

Og det dufter vanvittig lækkert! Kokken følger jeres tempo, så du er helt afslappet. Det hele er timet og tilrettelagt, og I nyder den stressfrie stemning ved at ”være på restaurant” hjemme hos dig.

Du glæder dig især over, at du ikke skal bruge aftenen ved gryderne i køkkenet væk fra dine veninders selskab. I stedet kan du bruge tiden på at indtage værtsrollen og opfriske de gamle minder samtidig med, at nye minder skabes.

Efter 2 timer med fantastisk mad, som du har valgt specielt til jer, er middagen slut. Kokken lister af og efterlader et fuldkommen rengjort køkken. Nu er I overladt til jer selv og kan forsætte den fantastiske aften.

Det føles som ren luksus!

Kl. 22: Cocktails

Rummet summer af en stemning, der har været under opsejling hele aftenen, men som nu kulminerer med jeres tilfredsstilte ganer og latterfyldte samtaler.

Nu kan det kun gå en vej – Det er tid til cocktails!

Skal det være de sikre og enkle klassiskere som Strawberry Daquiry eller Mojito?. Eller hvad med en lækker, bitter Gin & Tonic eller en kraftfuld whisky sour?

Du har selvfølgelig købt ind til det dagen i forvejen, så du ikke pluslig skal rende på indkøb.

”Købe ind?”, tænker du. Næ nej! Nu skal danseskoene kridtes, for I skal nyde jeres drinks på jeres yndlingsbar!

Kl. 24: Bytur

Humøret er højt og I indtager byen i bedste Sex & The City-stil. I ved selvfølgelig lige præcis hvem, der er gruppens Miranda.

Tilbage er der kun at sige, ”rigtig god aften, piger!” 

En uforglemmelig dag

Findes der noget bedre end dage som disse?

Det kan selvfølgelig godt gøre lidt ondt på pengepungen, når du skal rulle den helt store aften ud med en lækker middag og drinks.

Forslå eventuelt dine veninder, at I deler middagen! Så kan I sammen være med til at fastlå det budget, der passer til jer. Skal det være en tre-retters eller 5-retters michelinmad? Det er op til jer!

Lige meget hvad, så bliver det en genial aften.

Enjoy girls!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være