Sundere løsning til dig, der har en sød tand

Har du ligesom os en kæmpe svaghed for søger sager, men vil gerne skære lidt ned? Så er der godt nyt. Nu kan du nemlig få tilsendt en hel kasse fyldt med sunde økologiske snacks – direkte til din dør. Lidt ligesom vi kender det med vores elskede Goodiebox – bare med spiselige godter i stedet for beauty goodies. 

LÆS OGSÅ: Sportstøj, der giver dig lyst til at træne

Konceptet hedder Betterbox, og hjælper dig med at gøre din hverdag nemmere. Bestiller du Betterbox, vil du hver uge modtage en ny box med lækre håndplukkede og økologiske sunde sager fra hele verden. Man kan fx prøve Munchies – som er fyldt med salte godter, krydrede nødder og sunde chips. Superfood – rawbarer, bær og matcha er bare nogle af de treats, der er sprængfyldt med antioxidanter og giver ekstra energi i hverdagen, eller Friday Treat – et miks af alt det sunde usunde slik, fx bløde frugtvingummier eller mørk chokolade, der er specialdesignet til en fredag aften på sofaen.

LÆS OGSÅ: Her er de mest populære træningssange

BetterBox leveres én gang om måneden og koster fra 179 kr. Vil du vide mere, kan du læse mere om konceptet HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide