Lækre steder at spise tømmermændsmad i Odense

Fik du også liiiidt for meget at drikke i går? Man vokser desværre aldrig rigtig fra tømmermænd – tværtimod. Men noget der kan hjælpe lidt, er det helt rette mad. Odense har en masse gode caféer, restauranter og fastfoodkæder, hvoraf nogle især egner sig godt til en god omgang tømmermændsmad.

LÆS OGSÅ: Tømmermændsmad: Her er burgeren du skal lave 1. januar

 

Storms Pakhus

Foto: Pedros på Facebook

Storms Pakhus er en stor hal nær Odense Banegård fyldt op med de lækreste street-food boder og fantastisk stemning. Når man er på besøg her, er der altså nok at vælge mellem, både burgere, hotdogs, fritter, sandwich, vietnamesisk, thai, indisk osv. Til en rigtig tømmermændsdag kan vi især anbefale en viiiirkelig god, snasket Steak Sandwich fra Pedro’s, eventuelt akkompagneret af pommes friteret i andefedt fra Duckie Style. Det er SÅ godt!

Her kan du se udvalget af madboder på Storms Pakhus.

 

Werners Grill

Foto: Werners Grill på Facebook

Det lyder måske som den snaskede grillbar nede på hjørnet, du en sjælden gang imellem besøger, hvorefter du fortryder det igen. Men det er det ikke helt! Grillen her tager den traditionelle grillbar op på et lidt højere, mere moderne niveau – og så er det altså her, du finder Odenses bedste flæskestegssandwich, som kun bliver bedre af lidt tømmermænd.

Du kan se Werners Grill menuen her.

 

Café biografenFoto: _johanne_jensen_ på InstagramOkay, okay – en café som også er en biograf, lyder det ikke som det helt ideelle sted at pleje tømmermændende?! Der er så fint i café biografen, så efter du har spist en lækker omgang nachos kan du passende tage din cola med ind og se en film i en af de små, hyggelige sale.

Her kan du se, hvad der er at spise i café biografen.

 

Bull BurgerFoto: Restaurant Bull på Facebook

Bull Burger har måske ikke de allerhyggeligste lokaler – men tit vil man også bare gerne hjem i seng og pleje sine tømmermænd ikke? Bull er ideel til take-away, og vi lover, at en B-Double Bacon-Cheese hjælper på tømmermændende…

Du kan se Bulls mad her.

 

Mammas Pizzeria

Foto: Mammas Pizzeria på Facebook

Mammas i Odense laver både pizza og pasta, og hvis man er to personer kan man f.eks. vælge half-half, hvis det er lidt svært at beslutte sig. På en dag med tømmermænd er der næsten ikke noget bedre end pizza, og her kan du enten slå dig ned i den hyggelige restaurant i hjertet af Odense, eller vælge at få din mad som take-away.

Her kan du se hvad Mammas har på menuen. 

 

LÆS OGSÅ: Madguide: Her skal du spise din frokost

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være