Food&Health

Guide: Aarhus bedste pizza

Guide: Aarhus bedste pizza

Det aarhusianske pizzamarked er eksploderet det seneste år, og det kan være svært at vide, hvor man finder den bedste pizza. Her får du bloggeren Thits guide til Aarhus’ tre bedste pizzarestauranter.

LÆS OGSÅ: Pizza med chorizo & jordskokker

Pizza Piccolina

Pizza Piccolina er ukendt for mange, og det er en skam. Pizzarestauranten laver nemlig nogle af byens bedste pizzaer – sprøde, knasende og med simpelt men smagfuldt fyld. Deres nummer 17 med brescola, parmesan og rucola er en klassiker! Spis i restauranten og oplev den fantastiske betjening eller tag pizzaen med hjem.

Oles Gård

Næsten alle aarhusianere kender pizzaerne fra Oles Gård, og i foråret kunne de endelig slå dørene op til deres restaurant i Studsgade. Pizzaerne adskiller sig væsentligt fra alle andre med de nytænkende ingredienser og ikke mindst den groftrevne vesterhavsost. Om onsdagen kan du spise pizza ad libitum og få et glas bobler for 150 kroner, men husk at bestille bord!

Il Mercatino

Det bliver ikke mere italiensk end hos Il Mercantino i Mejlgade – heller ikke når det angår pizza. Pizzaerne bliver lavet på italiensk manér med minimalt fyld (så lidt at nogen mener, at de har glemt at putte noget på) og en bund så sprød, at den næsten smuldrer mellem fingrene på en. Alligevel vender folk gang på gang tilbage til den italienske perle i Mejlgade. (Restauranten laver kun to-go)

Få flere Aarhus-anbefalinger og guides på thitlund.dk

LÆS OGSÅ: Lækre steder at spise tømmermændsmad i Odense

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *