Grillet Bimi blandet med smeltet gedeost & soltørret tomatdressing

Ingredienser

200g Bimi

1 spsk. olivenolie

3 – 4 soltørrede tomater i olie

2 spsk. ekstra jomfruolivenolie

1 tsk. balsamicoeddike

100g blød mild gedeost

50 g pinjekerner, let ristet

Denne ret er hurtig at lave til en af sommerens festlige lejligheder. Server som en let forret eller som tilbehør.

Sådan gør du

Forberedelsestid: 10 minutter, Tilberedningstid: 5-8 minutter

Dyp Bimi i 1 spsk. olivenolie og lad dem ligge, mens du laver dressingen. Hak de soltørrede tomater fint og læg dem i en lille skål med ekstra jomfruolivenolie og balsamicoeddike. Krydr med salt og peber og bland godt.

Placer Bimi på grillen og steg i ca. 5 – 8 minutter, drej dem regelmæssigt, indtil de bliver møre og let grillet på stilkene. Placer de grillede Bimi på et fad og smuldr straks gedeosten over, så den begynder at smelte lidt. Hæld dressing og de let ristede pinjekerner over og server straks for dine gæste

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet