Food&Health

5 tips til en nem & sund uge

5 tips til en nem & sund uge

Er det svært at overholde den sunde livsstil på grund af manglede tid? Så har vi samlet 5 gode tips, til hvordan du undgår at falde i den usunde take-away fælde, og i stedet får en sund og nem uge, uden at skulle stå i køkkenet i flere timer.

1. Lad søndag være forberedelsesdagen, og forbered det grønne til hele ugen. Skær, skyl og hak grøntsager og salat. Stil det herefter på køl i separate beholdere.

2. Drop alle former for take-away på jobbet, og hav i stedet din egen sunde salat mad. Hvis du ikke har tiden til at lave madpakke, så tag resterne med fra gårsdagens menu.

3. Spis morgenmad på kontoret hver anden dag, herved vinder du lidt ekstra tid, og kan bruge tiden på at lave aftensmad, handle ind, træne m.m.

4. Lav mad i ovnen et par gange i ugen, og udnyt tiden imens du venter på, at maden bliver klar.  Du kan eksempelvis bruge din kostbare tid på at lege med dine børn, hygge med kæresten, se et afsnit af “Venner” eller bare tage en pause fra hverdagen.

5. Lav en madplan! Sørg for at have en madplan klar til hele ugen. Dette giver dig et overblik over dine indkøb, og hvad du skal have at spise til de forskellige måltider.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *