Annes 7 bedste råd

Hvad bedre end at få Anne Bechs syv bedste råd med på vejen, hvis du har fået mod på at få et sundere liv eller går i gang med den helt store kropsforvandling. ChriChri.dk

Hvad bedre end at få Anne Bechs syv bedste råd med på vejen, hvis du har fået mod på at få et sundere liv eller går i gang med den helt store kropsforvandling. For om det bare er små ændringer, eller du vil forvandle din krop, så er det de samme råd, du kan bruge.

Det er altid godt for motivationen at føle, man er flere om det, og Anne ved om nogen, hvordan det er at skulle leve sundere, og at det godt kan være en udfordring. Hun har haft over 200 mennesker mellem hænderne på hendes Bikini Bootcamps og personlige ”træningsmaskine”.

Har du fået blod på tanden? Så læs med her.

Annes bedste syv råd til at leve sundere eller gennemføre din kropsforvandling. Fra umotiveret og ude af form, til sundere og gladere.

#1 Vær klar til dagen i morgen

Om det er den første dag af din nye livsstil, eller hvilken som helst af dagene i resten af dit liv, så vær forberedt på, hvad der skal ske.

Hvis du skal starte med at træne eller spise sundt efter en madplan, så hav din mad, din træning og resten af dine gøremål planlagt, så du er sikker på ikke at blive overrasket med en dårlig frokost til et møde eller pludselig ikke har en til at passe børn, hvis du skal træne.

Det gælder også, hvis du forbereder, at der ikke skal ske noget! For så nyder du det endnu mere, end hvis du bare lader det ske, for ”så gik dagen bare”.

#2 Mærk efter!

Mærk, hvordan din krop reagerer, både på kost, træning og det at få tingene sat i system.

Det kan være en virkelig god idé at få en lille dagbog, så du kan skrive et par linjer ned hver dag. Det vil give dig meget bedre succesrate, fordi du kan se dine fremskridt på papir – dag for dag. For slet ikke at tale om alle de andre gaver, en sundere hverdag giver som bl.a.:

Mere overskud til det, du også gerne vil.

Bedre præstation – også på arbejdet.

Nyt og stærkt fokus og evne til at koncentrere dig.

Mere ro i din krop.

#3 Vær vedholdende!

Nøglen til at få et godt resultat er at følge en plan over længere tid uden at træde for meget ved siden af. At følge en plan i fem dage og så lige pludselig i tre dage gøre noget andet vil ikke give dig de resultater, du er ude efter. Så hvis du har taget et valg om at prøve en sundere livsstil, så hold ved den i den periode, du har bestemt dig for.

#4 Kend dit mål

Det kan være, dit mål er, at du vil tabe 10 kilo, det kan være, du bare gerne vil se flottere ud i et spejl med undertøj på. Men sæt dig et mål. For ellers vil du aldrig være tilfreds. Og det er vigtigt at give sig selv klap på skulderen, en high five og at fejre det, når man har nået målet.

(Okay, ingen mennesker skal high five sig selv. Men fejres, det skal det.)

#5 Alt er et spørgsmål om prioritering

Hvis du gerne vil i bedre form, så er du nødt til at prioritere. Du kan ikke både drikke rødvin, spise kage, være længe ude med veninderne og så også forvente, at din krop så kan performe til træning og forbrænde fedt.

Derfor er du nødt til at tage valget om, at du lever sundere og træner flere dage om ugen og så fx forkæle dig selv en dag i weekenden.

#6 Mål dine resultater – og glæd dig over resultaterne

Der er ikke noget mere motiverende end at se sig selv blive bedre til noget og blive belønnet for sit hårde arbejde. Så hvis du starter på et forløb eller beslutter dig for at smide sukkeret, så tag fx billeder, og/eller mål dig med målebånd, vej dig endda én gang om ugen. Det vil være så motiverende at se resultaterne, både løbende, men også efter lang tid.

#7 Tag én time ad gangen, én dag ad gangen

Det kan virke fuldstændig uoverskueligt at skulle spise noget andet, end det man plejer eller at begynde at træne regelmæssigt. Og så skulle blive ved med det.

Så hvordan gør man det? Én time ad gangen. Et måltid ad gangen. Hvordan spiser man en elefant? En lille bid ad gangen. Og det er det samme, du skal gøre. Tænk – nu spiser jeg frokost. Slut. Nu træner jeg. Slut. Du behøver ikke andet end at være lige her.

Jeg lover, du kommer til at være helt ok med, at du ikke kan spise yndlingsting hver dag, men kan nøjes med dem et par gange om ugen. For din krop og dit sind vil overbevise dig om at blive ved, selvom dit liv er meget anderledes, end hvordan du før har levet og måske også, hvordan andre du kender lever. Du får nemlig så mange nye skønne sider af livet at se, når du er friskere, gladere, sundere og stærkere i din krop. 

Læs også: Sikre tips til den slanke & sunde krop

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og