3 fordele ved at spise chokolade

Den ”skyldige” fornøjelse ved, at spise chokolade kan gøre underværker for dit velvære. Her får du de lækre fordele:

Kognitive forandringer

Forskere fra Harvard har fundet ud af, at ældre mennesker med diabetes eller nedsat blodgennemstrømning til hjernen, kan forbedre blodgennemstrømningen ved blot at drikke varm kakao. Ved en undersøgelse testede man en gruppe af mennesker med disse problemer. Gruppen drak to kopper kakao i 30 dage og oplevede en forbedring på 89 procent af blodgennemstrømningen.

Lavere blodtryk

Et dagligt indtag af mørk chokolade kan medvirke et lavere blodtryk. Ved en lille undersøgelse, testede man en gruppe mennesker i alderen 18-23 år. Personerne spiste dagligt et stykke mørk chokolade i en måned, hvorved de oplevede deres blodtryk falde.

Bedre kontrol af stress

Hvis du ofte har et behov for søde ting og sager når du er under pres, ”don’t beat yourself up!” En ny undersøgelse viser at mørk chokolade kan hjælpe dig med at undertrykke produktionen af stresshormoner fra binyrerne i angst-fremkaldende situationer.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og