Følg din cyklus fra sengen

Enhver kvinde har en helt egen og individuel menstruationscyklus. En menstrautionscyklus betår af tre faser: dagene før ægløsningen, ægløsningsfasen og dagene efter ægløsningen har fundet sted.

Ens cyklus varer i gennemsnit 29 dage og begynder den første dag du bløder. Længden af cyklus kan dog variere fra kvinde til kvinde.

Prøver du at blive gravid og har du brug for et værktøj der kan hjælpe dig med, at holde øje med din ægløsning? Så får du top 3 ægløsning apps her:

Natural Cyclus

Natural Cyclus er en applikation som hjælper dig med, at blive gravid. Der er 6 dage per cyklus, hvor der er risiko for, at blive gravid. Applikationen finder disse dage for dig videnskabeligt. Alt du skal gøre er:

Vågn op, mål din temperatur, indtast dine data, færdig!

Herefter kan du tjekke din fertilitetsstatus for dagen, som vil blive markeret med enten ”Ikke fertil” eller ”Fertil.”

Appen koster 599 DKK for et års abonnement og så får du et basal termometer sendt til din dør. Du kan også starte din prøvemåned, som er helt gratis.

Clue

Clue er et redskab til kvinder, som gerne vil holde styr på deres cyklus, lære om deres cyklus og finde ud af hvornår de kan vente deres næste menstruation.

Ved brug af applikationen er det muligt, at holde øje med sin cyklus ved at indtaste oplysninger om menstruationens karakter, er den let, mellem, kraftig eller pletblødning. Endvidere skal man registrere data om smerter, humør, udflåd, seksuel aktivitet samt personlige noter.

Applikationen er gratis og findes i App Store. 

My Ovulation Cal

Denne applikation er en enkel og brugervenlig applikation. Applikationen hjælper dig med, at beregne tidspunktet for din ægløsning og fastsætte den frugtbare periode. Det eneste du skal er, at registrere datoen for den første dag i din sidste menstruation og det gennemsnitlige antal dage i din menstruationscyklus. Herefter vises datoen for din ægløsning og hvornår du kan forvente den frugtbare periode.

Applikationen er gratis og findes i App Store.

Så er det bare i gang skønne kvinder!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og