De 7 mærkeligste slankekure gennem tiden

I denne måned kører vi ”Sund November” på redaktionen. Derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for de 7 mærkeligste slankekure nogensinde! Ps. Do not try this at home!

Æble cider eddike kur

Modellen Heidi Klum og sangeren Fergie har ifølge Allure Magazine benyttet sig af denne kur. Før hvert måltid skal du drikke denne æble cider eddike som skal bremse ”cravings” og skære fedt fra. Eksperter siger dog, at der ingen videnskab er bag denne kur. Smagen ødelægger muligvis din appetit, men det er vi jo ikke interesserede i! 

Babymad
Den tidligere ”Friends-skuespiller” Jennifer Aniston har angiveligt været på en baby-mads kur. Kuren byder på 14 portioner babymos og et måltid i voksenstørrelse. Lad os bare blive enige om, at babymad er til babyer, og voksenmad er til voksne! 

Vatkugler
I et forsøg på at føle sig mæt og undgå overspisning, har nogle modeller spist vatkugler. Bomuld er ikke fordøjeligt, derfor er risikoen ved dette enorm. Vatkuglerne kan altså skabe rod i hele dit system og gøre alvorlig skade. Så ladies – vat er IKKE spiseligt.

Bændelorm
I starten af 1920’erne blev der solgt piller med bændelorm i. Idéen var, at ormene skulle spise noget af den mad du indtager, så du kunne tabe dig uden at gøre noget for det. Smart? Nej – for ormene spiser de nødvendige næringsstoffer og kan forårsage fordøjelsesproblemer! Stay away!

The Master Cleanse
Afføringsmiddel… En meget besynderlig kost. Vi behøver ikke engang at komme ind på det, for lad os bare blive enige om, at det er bandlyst at tage i forbindelse med et ønske om vægttab.

Freegan
At spise andre folks rester, for at undgå madspild. Well, idéen er jo god nok. Men, måske bare en smule ulækkert hvis det kommer fra offentlige skraldespande med en masse bakterier. 

The last chance
En mand ved navn Rober Linn, skabte i 1970’erne en af de mærkeligste kurer. Idéen var at man ikke skulle spise noget, andet en flydende protein. Denne eliksir drak man et par gange om dagen. Eliksiren blev skabt af dyrehud, scener og slagteri-efterladenskaber kombineret med sødemiddel og kunstige smagstoffer. Flere mennesker døde af denne kur.

Kilde: Forbes

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være