3 ting du skal gøre inden du går i bad

Vi ved alle sammen at for varmt vand og gamle barberblade ikke ligefrem er godt for din hud og sundhed, men hvad med disse råd? 

Efterlad dine problemer uden for døren
Lav en aftale med dig selv om, at når du træder ind i dit brusebad skal du lade tanker, problemer og bekymringer flyde ned i afløbet sammen med vandet. Vær afslappet og koncentrer dig kun om alle de dejlige ting ved dette bad. Du vil opleve en ro og klarhed når du træder ud, klar til at gå dagen i møde med et smil på læben. 

LÆS OGSÅ: 3 fordele ved at spise chokolade

Børst dit hår 
Du har sikkert før hørt, at du ikke bør rede dit hår når det er vådt. Håret er svagt og mere modtagelig over for skader når det er vådt. Derimod er det en rigtig god idé at gøre det inden du går i bad. Så slipper du for, at det er helt filtret når det er tørt. 

LÆS OGSÅ: 3 ‘toilet-spørgsmål’ som er for pinlige at spørge om

Tag dine kontaktlinsere ud 
Bland aldrig kontaktlinser og vand. De bløde kontaktlinser er ret gennemtrængelige, herved kan urent vand sætte sig fast og hægte sig på linsen og forårsage alvorlige øjeninfektioner. Husk at tage dem ud, inden du træder ind i badet. 

Kilde: O Magazine

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og