TRACKS Løbeklub – Kom og vær med!

Brunkagerne er spist, gaverne er pakket op, og vi har fået skålet os ind i det nye år! Januar måned er startet, og nytårsforsætterne er sat i gang. Et fælles nytårsfortsæt her på ChriChri redaktionen er, at vi skal bevæge os noget mere. Men vi må dog indrømme, at det er en smule hårdt at komme i gang igen. Hvis det stod til os, tog vi gerne en december måned til med hele jule molevitten om igen. Men hvor der er vilje, er der ikke kun vej, men heldigvis også TRACKS.

TRACKS er navnet på Danmarks nye løbeklub med plads til alle uanset niveau. En løbeklub, hvor velgørenhed, sundhed og spændende oplevelser er i fokus med et fælles mål om at få flere til at røre sig. TRACKS er løb på fantastiske ruter gemt i byerne, hvor variation, intensitet og udvikling i sit løb kan opnås.

TRACKS tilbyder forskellige former for medlemskaber, alt efter hvad man ønsker. Der er både mulighed for personlig træning, vejledning, arrangementer omhandlende kost og meget mere. Bedst af alt er dog, at TRACKS arrangerer fælles løbeture hver onsdag, hvor alle kan være med! Perfekt til os, som lige mangler et lille skub til at komme afsted eller bare nyder at løbe sammen med andre.

Startskuddet lyder allerede i morgen, onsdag, hvor vi mødes kl. 18 (STED) og løber en tur sammen! Vi er sikre på TRACKS kan hjælpe os med at holde vores nytårsforsæt, og vi håber i har lyst til at være med!

Læs mere om løbeklubben TRACKS her!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være