Amalie Wichmans grønsagssuppe med rejer

Ingredienser

1 Blomkålshoved

2 løg str. medium

1 porre

2 citroner

2 stk. grønsagsboullion

Salt og Pepper

Evt. Hvidløg eller chiliflager hvis det ønskes

Suppe er den perfekte vinterspise, hvis du spørge os. Det er både nemt, varmt og sundt, og så kan det fryses til de dage, hvor man ikke orker kontakt til andre end sin mikroovn. 
Amalie har i 8 nemme trin lavet en grønsagsuppe, der både er cremet og fyldt med gode vitaminer og mineraler. Og så kan man ovenikøbet tilsætte både fisk, skaldyr og kylling, så den kan serveres flere gange i ugens løb. Enjoy!

________

Suppe til 6 personer

Sådan gør du 

Hak blomkål, squash, løg og porre i mellemstore / små bidder. Placer bouillon terninger på bunden af ​​en stor gryde og tilsæt de skårne grønsager.

Fyld gryden med vand, indtil det dækker alle grøntsagerne. Lad det koge indtil grøntsagerne er møre. Blend grønsagerne i en blender. Hæld suppen i en stor skål og tilsæt salt, peber og citronsaft. Jeg vil anbefale, at du hælder saften i lidt efter lidt og smager til undervejs. Hæld suppen i små skåle, tilsæt rejer og drys med en antydning af chili flager.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet