1 Blomkålshoved
2 løg str. medium
1 porre
2 citroner
2 stk. grønsagsboullion
Salt og Pepper
Evt. Hvidløg eller chiliflager hvis det ønskes
Suppe er den perfekte vinterspise, hvis du spørge os. Det er både nemt, varmt og sundt, og så kan det fryses til de dage, hvor man ikke orker kontakt til andre end sin mikroovn.
Amalie har i 8 nemme trin lavet en grønsagsuppe, der både er cremet og fyldt med gode vitaminer og mineraler. Og så kan man ovenikøbet tilsætte både fisk, skaldyr og kylling, så den kan serveres flere gange i ugens løb. Enjoy!
________
Suppe til 6 personer
Sådan gør du
Hak blomkål, squash, løg og porre i mellemstore / små bidder. Placer bouillon terninger på bunden af en stor gryde og tilsæt de skårne grønsager.
Fyld gryden med vand, indtil det dækker alle grøntsagerne. Lad det koge indtil grøntsagerne er møre. Blend grønsagerne i en blender. Hæld suppen i en stor skål og tilsæt salt, peber og citronsaft. Jeg vil anbefale, at du hælder saften i lidt efter lidt og smager til undervejs. Hæld suppen i små skåle, tilsæt rejer og drys med en antydning af chili flager.