Dette er den bedste & billigste hudpleje! 

Facts

Tina Lykkegaard 

Tina er under uddannelse til holistisk hudterapeut og arbejder til dagligt i Naturskøn.

…VAND!

Vidste du at en af de bedste måder, at fugte huden indefra er, at drikke rigeligt med vand? Start din morgen med et stort glas vand med citron, lime eller agurk. Dette starter nyrens udrensningsproces. Din krop har brug for væske efter mange timers søvn og hvile. Hvis kroppen mangler væske vil den forsøge at suge det til sig som den har. Det vil være væsken i din fordøjelse. Det er væske med mange affaldsstoffer, som ikke gavner hudens udseende på nogen måde.

Du skal i løbet af en dag rigtig gerne drikke mindst 1-2 liter vand og gerne spise fødevare som en vandholdige. Vi optager nemlig vandholdige fødevare meget bedre end vandet fra hanen pga. det store vitaminindhold.

LÆS OGSÅ: Derfor hænger fordøjelse og smuk hud sammen

Te er også en af mine yndlings drikke. Både kolde som varme og der er mange gode fordele ved de forskellige urter. Du kan med fordel erstatte 1 liter vand med 1 liter te.

_____________

Her er mine favoritter

Brændenældete er meget hudrensende. Det styrker vores lever og giver en let udrensning. Din lever er på hårdt arbejde hver dag, så derfor er det en god ide at hjælpe den lidt på vej. Du kan med fordel vælge Pukka Cleanse-te, Clipper Nettle and Peppermint, for lidt ekstra god smag.

Rooiboste er styrkende for huden. Den er sprængfyldt med gode antioxidanter, som holder aldring af huden langt væk. Jo flere antioxidanter vi får indefra, jo stærkere og mere modstandsdygtig bliver huden. Her kan Pukkas Rooibos and Honeybush anbefales.

Mælkebøtte er en mild vanddrivende te, som renser kroppen for affaldsstoffer – også de sorte rander under øjnene. Jo flere affaldsstoffer kroppen får renset ud, jo bedre har din hud det. Derudover virker brændenælde betændelseshæmmende, så rødmen og urenheder dæmpes. 

_____________


For optimal fugt indefra er det også vigtigt at supplere med essentielle fedtsyre. Gerne med fiskeolie fra Nordic Naturals Omega 3, Oil of Life hørfrøolie eller Oil of Life kæmpenatlysolie. Det kan du læse lidt om her.

LÆS OGSÅ: Guide: Mindsk appelsinhud & få øget energi med tørbørstning

Det kan være, du skal ud og lave dig en god kop te med det samme?

  

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide