Anne Bech: “Drop de lange ture i fitness”

HVORDAN VED MAN OM MAN HAR FOR HØJT STRESSNIVEAU?’


Mange of os føler ikke vi har den tid der skal til, for at prioritere træning i vores hverdag. Det er meget tit kvinder, der har ubalance i deres stressniveau. Vi er både meget pligtopfyldende på vores job, vores studier, prøver at holde os slanke ved at motionere og spise mindre, vi føder børn, der i en lang periode ikke sover hele natten, og det går ud over søvnen og kvaliteten af den.

6 tegn på en stresset krop

1. Træthed

2. Lyst til sødt og salt

3. Mindre lyst til sex


4. Sværere og nærmest umuligt ved at tabe dig

5. Væskeophobninger i kroppen


6. Infektioner og influenza

 

HVORDAN SKAL JEG TRÆNE I EN STRESSET HVERDAG?
 
Good news! Når du træner hårdt og kort, får du en positiv stigning i testosteron, som vi skal bruge til muskelvækst og muskelvedligeholdelse. Dette er utrolig vigtigt for både at se slankere, strammere og stærkere ud. Men for at forme kroppen og komme af med de stædige kilo vil du få mest ud af at:

1. Træne med høj intensitet med korte pauser (for
at booste væksthormon, der også er med til at holde stressniveauet nede).

2. Lave styrkende øvelser der udfordrer vores muskler og deres udholdenhed (boost af testosteron).

3. Træning der kun varer 45 minutter – og max en time. Så er du er sikker på ikke at gå fra opbyggende hormoner til nedbrydende hormoner og dermed nedsætter stresssymptomer.

4. Træning der rammer flere muskelgrupper på én gang, samt isolerede øvelser, så vi rammer musklerne på flere forskellige måder for absolut maximalt udbytte (muskelopbygning).

5. Øvelser der rammer de områder der er svære at træne slankere, men med øgning af blodcirkulation og øvelser i fuld bevægebane øger vi succesraten! (Formning af krop).

6. Træning der er så hård, at efterforbrændingen virkelig får et skub, så du ikke kun forbrænder, mens du træner, men også resten af døgnet.

7. Træning du kan lave derhjemme mens ungerne er lagt i seng, inden de står op, eller lige når du vil, på stuegulvet eller udenfor din dør, med remedier du har derhjemme, uden du skal ud og investere i træningsudstyr! – så sparer du tiden, og igen 
på stressniveauet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive