Sådan kommer du af med mormorarmene!

Facts

Peter Liljensten
Løbecoach, personlig træner, TRX Suspension Training Course og kostvejleder.

Læs mere på Peterliljensten.dk 

Peter Liljensten er professionel personlig træner og løbecoach gennem 10 år – og er netop blevet færdig med sin nye bog “Bliv en bedre løber – uden skader med teknik, skadesforebyggende øvelser intervaltræning”. Peter bidrager løbende til vores “Health”-afdeling, i form af kost – og træningsråd.

________

Oplever du tit, at for hver gang du vinker eller bare det at du løfter dine underarme, så slasker huden under armene voldsomt? Jeg vil her give dig mine bedste træningsråd til, hvordan du bedst kan komme dine mormorarmene til livs!

Død over mormorarme, som er dagligdagsbetegnelsen for løse overarme, der slasker, når du bevæger dig. Du kan ikke på noget tidspunkt punkttræne dig til slanke arme. Men ved at du ændre kostvaner, fokuserer på målrettede øvelser, der sænker din fedtprocenten generelt, og lave varieret armtræning kan du derimod opnå veltrænede arme, så de ikke slasker mere.

Hvor gemmer musklerne sig
Det er sådan, at på forsiden af armen sidder bøjemusklerne i to lag, de dybe og de overfladiske, som kan ses udefra ved biceps. På bagsiden sidder strækkemusklen triceps.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du din træning til en succes!

Sådan anbefaler jeg du skal træne
Udholdenhedstræning 4 – 7 gange om ugen øger din blodgennemstrømningen i kroppen og virker fedtforbrændende. Om det så skal være løb, svømning eller langrendstræning, er underordnet. Du skal have godt gang i din kalorie forbrænding. Når først forbrændingen er der, kommer der helt automatisk styr på problemområder over dine mormorarme. En anden god ting er intens træning, hvor pulsen når op på 85 % af maks. Det virker som en fedtsluger, fordi stofskiftet er forhøjet i op til 24 timer.

Dette skal du ikke gøre
Punkttræning duer ikke. Så glem specifikke øvelser for biceps og triceps, som egentlig bare får musklerne til at vokse. Du skal træne armene sammen med resten af kroppen. God huskeregel!

LÆS OGSÅ: Anne Bech: “Drop de lange ture i fitness”

Målret dig efter hvad du spiser
Genetisk er der STOR forskel på, hvor vi lagrer fedt på kroppen. Du kan måske have tendens til dobbelthage, ølmave eller kraftig knogle bygning. Men når det er sagt, kan du komme langt med at ændre kost og træning. Sukker, hurtige kulhydrater og brød har det med at gå direkte efter de „ømme” punkter, så en proteinrig kost vil allerede efter få dage/uger kunne ses netop der, hvor du helst vil have det. 

De bedste hilsner
Peter Liljensten

________

Læs mere om Peter og hans forløb på Peterliljensten.dk eller følg med på Instagram under navnet @peterliljensten, hashtagget #Peterliljensten eller på Facebook

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide