[single_post_category_name]

Tag cyklen til og fra arbejde – og tab dig

Marie Louise Cramer er bosat i København, og arbejder til dagligt som personlig træner og coach i hendes træningsstudie på Studiestræde. Hendes helt store drivkraft er at hjælpe og motivere andre til at opnå et sundere og stærkere jeg. Marie Louise kommer til at skrive små indlæg til ChriChri.dk, der kommer til at omhandle kost, træning og sundhed, og det er vi super glade for. Nedenfor kan du læse hendes første indlæg. Enjoy!

______

Har du en travl hverdag? Er det svært at få implementeret motion i din hverdag? Et godt sted at starte er at bruge transporttiden til og fra arbejde. Hvis du hver dag igennem et år tager cyklen (5 km hver vej), så vil det give dig et vægttab på ca. 6,4 kg fedt på et år*. Alternativt kan du tage cyklen hver anden dag, eller blot tage cyklen hjem fra arbejde, og du vil stadig opnå et vægttab på 3 kg. Har du længere end 5 km til arbejde, kan du altid tage cyklen med i det offentlige, og stå af før tid og cykle resten af vejen.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste grunde til at cykle

Cykelturen er god for mere end blot kalorieforbrænding. Lav intensitetstræning øger desuden insulinfølsomheden, hvilket kan forebygge diabetes. Derudover kan motion øge dit energiniveau og din koncentrationsevne på arbejdspladsen – og i din hverdag generelt. Du bruger alligevel tid på at transportere dig til og fra arbejde – hvorfor ikke udnytte tiden effektivt?

xxx

Marie Louise

Se mere til Marie Louise på hendes Instagram-profil @marielouisecramer, og på hendes website marielouisecramer.dk.

*Kalorieudregningen er lavet på baggrund af følgende tal: Kvinde, 65 kg, 220 arbejdsdage på et år, 10 km på cykel, 40 minutters arbejde, dvs. ca. 15 km/t. Udregningen tager forbehold for, at du spiser samme mængde mad, og ikke øger dit energiindtag pga. cykelturen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide