Åndedrættet – noget du tænker over?

Facts


Tina Lykkegaard

Tina er under uddannelse til holistisk hudterapeut og arbejder til dagligt i Naturskøn. Se mere til Tina på Instagram under navnet @tinalykkegaard eller på hendes website Tinalykkegaard.dk

Der er rigtig mange af os der ikke skænker det en tanke, for det er jo bare noget vi gør- altså trækker vejret. Det er dog utrolig vigtigt og noget der kræver øvelse hver eneste dag. Når vi trækker vejret kommer der ilt rundt i hele kroppen. Vores hud har brug for ny ilt hele tiden for, at fungere optimal. 

Noget af det vigtigste er, at lange dybe vejrtrækninger skaber ro og en afslappethed vi har brug for i en travl hverdag. Hvis du oplever urenheder, eksem, rødmen eller lign. på kinderne kan det oftest forbedres med fokus på åndedrættet. Hvis huden ikke får nok ilt vil det nemlig kunne ses på kinderne.  

LÆS OGSÅ: Din guide til beautyjunglen – Hvad, hvornår & hvorfor?

Du kan også lave en lille øvelse for, at se hvordan du egentlig trækker vejret. Når du trækker vejret ind gennem næsen, puster du så maven ind eller ud? Din mave skal puste sig ud, som en stor ballon, men mange gør det omvendt, hvilket ikke giver den optimale ilt til kroppen. 

Vi skal gerne trække vejret gennem næsen heeelt ned i maven og puste langsomt ud gennem munden. Det er nemlig først helt nede i lungespidserne, som giver den optimale ilt. 

LÆS OGSÅ: Nogle af de bedste fødevarer til en skøn hud..

Du kan jo øve dig i vejrtrækning, hver aften lige inden du skal sove. Dette vil også forbedre din skønhedssøvn. Du kan med stor fordel smøre hænderne ind i Jurlique lavendel håndcreme og indånde den beroligende duft. Tag 10 dybe indåndinger.     

Det kan også være du har mod på yoga eller meditationsformer, hvor man har fokus på åndedrættet?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og