Hjælp din krop ud af din allergi – sådan gør du

Facts


Chloe Bjoerk

Chloe er en holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen!

@chloebjoerk

www.currame.com

Allergi opstår, når immunforsvaret overreagerer på stoffer, der er fremmede for kroppen som for eksempel pollen, madvarer, dyrehår og så videre. Dette sker ofte, når kroppen bliver for sensitiv. Jo mere belastninger kroppen oplever, jo mere sensitiv bliver den.

Hvis du lever af mad, som dagligt belaster dig, og du ikke formår at udrense dine affaldsstoffer som ønsket – ja, så bliver din krop mere og mere sensitiv over for udefrakommende ting.
Problemet starter ofte i tarmene, ligesom livet faktisk starter i tarmene, da det er der, vi optager næringsstofferne. Så hvis du oplever allergi eller andet, vil jeg anbefale dig, at starte med at støtte dine tarme.

LÆS OGSÅ: God søvn forbedrer hukommelsen

Korn irriterer tarmene

Hvis man koger pasta, afkøler pastavandet og mærker på det, eller hvis man tager den kogte pasta og kaster på en væg, så bliver din hånd helt klisteret, og pastaen bliver siddende på væggen.

Det samme sker i dine tarme. Hvis du oplever forstoppelse, (for) hård afføring eller problemer med dine tarme, vil jeg klart anbefale dig at undgå korn i 14 dage og se, hvad der sker!

Det, der sker med pastaen, når du koger den, sker også, når du spiser det, brød eller en anden form for korn. Det klister sig til dine tarmvægge og din tarm, som er en muskel, og du har svært ved at få det ud igen. Det sidder og irriterer dine tarmvægge, og det sætter dit immunforsvar i gang. Der er en masse små ”fingre” i din tarm, som optager de nødvendige næringsstoffer, og hvis disse ”fingre” er klistret til af korn, bliver optagelsesevnen nedsat.
 

Mælk giver betændelse

Hvis du drikker et glas mælk, hvad sker der så? Det første, du gør, er at hoste slim op.

Mælk indeholder en masse betændelsesmateriale, som irriterer dit system. Mælken lægger sig som en hinde over dine slimhinder (fra mund til endetarm), hvilket nedsætter optagelsen af næringsstoffer. Derudover giver det endnu mere betændelse, som din krop skal tage sig af. Undgå det i 14 dage og se, hvad der sker.

LÆS OGSÅ: Kan man spise sig lykkeligere?

Hjælp din krop ud af din allergi! Sådan gør du:

1. Køb en god tarmflorabakterie. Et produkt, som indeholder over fem billioner bakterier, og over fem forskellige slags bakterier. Du kan købe Currame Flora lige her.

2. Omega 3 virker inflammationshæmmende. Både i form af hørfrøolie (Nyborggaard) og en god fiskeolie. Jeg anbefaler fiskeolie fra vitanetshop.com, Nordic Naturals og Pure Pharma. 3 gram i alt per dag.

3. Undgå sukker, korn, mælk og svinekød. Ved at fjerne allergener fra kosten belaster du kroppen mindst muligt. Svinekød indeholder et histaminlignende stof, som forværrer en allergisk reaktion, så det er vigtigt at undgå!

4. C-vitamin har antihistamin-effekt og styrker immunforsvaret. Tag det både
forebyggende og akut, men sørg for ikke at tage depot. Forebyggende: 5 gram dagligt, fordelt over hele dagen. Akut: Køb 500 milligram kapsler. Du tager én hver halve time, indtil du får bobler i maven eller får diarré. Det er blot et tegn på, at du har fået nok eller for meget. Du tager 75 % af det antal, du tog, og det er din daglige dosis af C-vitamin, indtil du føler bedring.

5. D-vitamin styrker og regulerer immunforsvaret. Forebyggende: 10.000 I.U. dagligt medmindre du får store mængder sol på kroppen og IKKE går i bad og vasker dig med sæbe efterfølgende. Akut: 15.000-20.000 I.U. mens reaktionen står på. Jeg anbefaler D-vitamin i olie.

6. Oculoheel – homøopatiske øjendråber, der hjælper på akutte symptomer.

7. Lufeel sugetabletter og næsespray. Akut: 1 tablet smeltes under tungen hver halve time. Brug næsesprayen efter behov. Forebyggende: 4 tabletter dagligt.

8. Homøopatisk ampulkur, hvor vi sætter specifikt ind og støtter dit immunforsvar.

9. En god vitaminpille – ’curra · me vitamine’ købes på vitanetshop.com

Dosis til børn afhænger af alder og vægt. Du er velkommen til at skrive til mig gratis for råd på info@currame.com.

Du kan se mere fra Chloe på InstagramFacebook eller Currame.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være