Soft Ice-kuren: Tab dig 6 kg på 4 dage

_______

DETTE VAR EN APRILSNAR 😉

_______


Har du ligesom langt de fleste kvinder prøvet alverdens smarte slankekure uden det resultat, du gik og drømte om? Denne nye trend havde du garanteret ikke forventet, men eksperterne er målløse over den slankende effekt, soft ice har. Det eneste, du skal gøre, er at erstatte dine tre hovedmåltider med soft ice! Ligesom en soft ice hurtigt smelter på en varm sommerdag, vil kiloene også smelte af din krop.

Du skal dog være opmærksom på, at hver enkelt persons fordøjelsessystem er forskelligt, så derfor vil denne kur også have en forskellig effekt på den enkelte. På dag nr. 2 vil du muligvis opleve, at din afføring har ændret sig. Bland noget fiberklid i din soft ice. Er du laktoseintolerant, er soft ice-kuren ikke ideel. Efter dag nr. 3 vil du have mere energi, end da du begyndte, og du vil føle velbehaget og glæden fylde dit sind, fordi det føles lidt som om du synder, men du behøver slet ikke føle skyldfølelse!

Både alkohol og kaffe er frit, men hvad angår drikkevarer, anbefales det, at kaffen er sort og at du ellers holder dig til at drikke vand, usødet te og juice. Stegt mad og brød er forbudt, når du er på soft ice-kur, men hvis det utænkelige skulle ske, og du kører sur i soft ice, kan du hver anden dag spise kogt eller ovnstegt kylling i stedet for eksempelvis rødt kød til din soft ice. Hvis du foretrækker det, kan du erstatte kødet med kogt fisk. Det er vigtigt, at du får proteiner hver anden dag! Tager du lægeordineret medicin, vil soft ice-kuren ikke have nogen effekt på det, så hvad venter du på? Lad fedtet smelte af dig som soft ice!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide