Træt af appelsinhud?  Sådan slipper du af med den!

Facts

Chloe Bjoerk

Chloe er en holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen!

@chloebjoerk

www.currame.com

Er du træt af appelsinhud, og synes du, at dine ben og numse skal gemmes væk?

Appelsinhud og cellulitis er gammel inflammation, som kroppen har gemt væk i dine fedtdepoter – eksempelvis på lår og numse. Når din krop er på overarbejde, finder den det ”sikreste” sted at lagre affaldsstofferne, og det bliver i dine fedtdepoter.

Lider du af:

✓  Træthed?

✓  For stor numse?

✓  Cellulitis?

✓  Problemer med at tabe de sidste kilo?

✓  Udflåd i trussen?

✓  Manglende overskud?

✓  Ofte forkølet?

✓  Uren hud?

Det kan være tegn på, at du har for mange affaldsstoffer og inflammation i din krop.

Kroppen udrenser efter princippet ’først ind – først ud’. Det, du foretager dig i dag (både af gode og dårlige valg), er altså det, som kroppen reagerer på og tager sig af her og nu. Jo mere din krop er belastet, jo mere støj og cellulitis oplever du. Derfor er det afgørende at støtte din krop dagligt!

Når vi dagligt oplever stress og ikke får den optimale søvn, bevægelse og friske luft, eller når vi spiser mad, der belaster kroppen mere, end det gavner, så ophober det sig som syre i kroppen, og derved giver det mere inflammation (cellulitis). Kroppen indpakker affaldsstofferne i dit fedt. Det sker, fordi fedt er den eneste molekyle i kroppen, som kan udvide sig, og så er det mest sikkert at placere det så langt væk fra dine organer som muligt.

Når vi oplever udefrakommende bakterier, affaldsstoffer eller vira, går vores kamp-/flugtsystem i gang, hvilket sætter immunforsvaret i sving, som gør alt for at få det udefrakommende ud igen.

LÆS OGSÅ: Lækker hud? mere omega 3-tak!

Det er bare sådan, at hvis vi ikke hjælper kroppen, så når den ikke det hele, og derfor bliver alt affald lagt på lager. Der kan det lægge i meget lang tid. Du ved selv, hvor meget din krop ikke når dagligt ved at se på din appelsinhud og cellulitis.

For at få bugt med din cellulitis, kræver det, at du starter i dag. Spis mad, der ikke belaster din krop, og start en udrensning. Så vil jeg love dig, at du vil opleve forbedringer.

Slip din cellulitis:

✓ Din krop skal have mad, som den kan bygge muskler, celler og energi af – herunder grøntsager, proteiner, fedt og væske. Undgå så vidt muligt mælkeprodukter, korn, svin, sukker, kartofler og alkohol.

✓ Få gerne mere end et kilo grøntsager dagligt (juice inklusiv), fisk to-tre gange ugentligt og over to liter vand dagligt.

✓ Basic kosttilskud kan hjælpe dig. En god vitaminpille, gode tarmflorabakterier, ekstra C-vitamin (gerne 3-4 gram dagligt fordelt på hele dagen og ikke i depot), D-vitamin (gerne 10.000 I.U.), L-Glutamine (neutraliserer syre i kroppen), Q10 (gerne over 100 milligram) og Omega-3 (3-6 spsk. hørfrøolie fra Nyborggaard og 3-4 gram Omega-3 fra vitanetshop.com, Nordic Naturals eller Pure Pharma).

✓ Gerne en masse antioxidanter i form af spirulina, chlorella, wheatgress, grøn te, resveratrol, diindolylmethane og indole-3-carbinol.

✓Din krop har brug for bevægelse og kærlighed. Gerne 30 minutters rask gang dagligt og frisk luft.

✓Turmeric (gurkemeje) har en høj koncentration af den kraftfulde antioxidant. Turmeric understøtter udrensning af leveren og støtter fordøjelsen naturligt.

✓Aktivt kul har evnen til at binde forskellige giftstoffer til sig og støtter dine tarme naturligt.

✓En homøopatisk ampulkur er nok det vigtigste middel mod cellulitis, da jeg kan sammensætte en kur, som er designet præcis til dig. Den går ind og støtter din krops arbejde og går på et dybere lag, hvor den rusker op i det, der er fastlåst. Homøopati er biologisk medicin – altså noget din krop let kan respondere på, og derfor er det en super løsning til at få bugt med cellulitis. En ampulkur bliver sammensat individuelt, og derigennem vil jeg kunne understøtte din udrensning og booste din metabolisme og energiproduktion i kroppen. Se mere her.

✓Spa, saunagus og infrarød sauna et par gange om måneden er også guld værd, både for din metabolisme, udrensning og kredsløb.

✓Undgå alle former for kemikalier på din krop og i dit hjem.

Du kan se mere fra Chloe på Instagram, Facebook eller Currame.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du af med mormorarmene!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være