[single_post_category_name]

Resultatet af ChriChri Bootcamp + rabatkode til personlig træner

ChriChri Bootcamp er nået til vejs ende, og vi har nu været i gennem hele 5 træningssessions pr. uge i fire uger. Det har kostet os en del blod, sved og tårer, men nu er vi endelig i mål, og vi er superstolte af at have gennemført. Men hvad fik vi egentlig ud af de fire uger? Det kan I læse om her, når vi giver jer dommen over vores fire ugers bootcamp med den personlige træner og løbecoach Peter Liljensten.


LÆS OGSÅ: 
ChriChri Bootcamp uge 2: Her er vores træningsprogram


Resultaterne

Vi var virkelig nervøse, da Peter stod klar med endnu en fedtmåler og vægt – tænk nu, hvis vi slet ikke havde tabt os en eneste centimeter? De fleste af os ønskede faktisk ikke et reelt vægttab, men derimod en lavere fedtprocent og større muskelmasse. Derfor betød vægten knap så meget for os, men den kolde metalmåler var dog lidt skræmmende at skulle have besøg af igen. Da alle havde været igennem Peters målinger kunne vi dog alle ånde lettet ud, for guess what? Vi 6, som deltog i programmet, har faktisk tabt hele 64 centimeter og 34 % fedt til sammen. Vi synes selv, at det er supersejt, og vi er simpelthen så stolte over os selv. Julie var simpelthen den sejeste af os. Hun tabte nemlig hele 19 centimeter – rimelig sejt ik’?  

– Team ChriChri har tabt 64 centimeter og 34 % fedt til sammen –


Udover at have tabt en masse fedt, så er vi også blevet enige om, at vi alle har fået markant mere energi og ikke har samme trang til de søde sager, som vi havde før forløbet, og det er faktisk her, vi har mærket den største forskel: At vi ikke har brug for den dersens kage hver eneste eftermiddag for at holde blodsukkeret stabilt- og så har vi fået muskler steder, som vi slet ikke troede fandtes. Alt i alt er vi super tilfredse med resultaterne, og vi har fået opbygget en sundere hverdag, hvilket nogle at os helt sikkert havde brug for.
 

Spar 15% hos Peter Liljensten

I samarbejde med Peter Liljensten vil vi gerne give dig muligheden for at tage et lignende træningsforløb. Derfor kan du nu helt eksklusivt i maj måned få 15% i rabat hos vores personlige træner Peter Liljensten. Rabatten vil blive fratrukket prisen, hvis du her i maj måned sender Peter en mail med, hvilket program du ønsker at købe samt ChriChris rabatkode “Peterliljensten-maj2016″. Koden gælder for alle træningsforløb, dog ikke virksomhedstræning. Send Peter en mail her og læs mere om de forskellige træningsforløb lige her.

– Rabatkode til -15% hos Peter Liljensten: Peterliljensten-maj2016 –


Priser og rabatter 

Alle priseksemplerne er med 15% i besparelse: 

1 x ugentlig træning i 5 uger (5 klip)
Normalpris 3.500,-
Din pris: 2.975 (spar 525,-)

2 x ugentlig træning i 5 uger (10 klip)
Normalpris 6.000,-
Din pris: 5.100 (spar 900,-)

Bootcamp 2016
Normalpris pr. deltager: 4.500 kr. 
Din pris: 3.825 (Spar 675,-)
Betingelser ved opstart: I skal tilmelde jer minimum 4 personer.

LÆS OGSÅ: Team ChriChri Bootcamp: Uge 3


2 x ugentlig træning i 10 uger (20 klip)
Normalpris: 11.000,-
Din pris: 9.350 (spar 1650,-)

3 x ugentlig træning i 10 uger (30 klip)
Normalpris: 15.000,-
Din pris: 12.750 (spar 2250,-)

Partræning 2 x ugentlig træning i 5 uger (10 klip)
Normalpris: 5.000,- 
Din pris: 4.250 (spar 750,-)

Tak for nu! 

Vi siger tak for nu til vores ChriChri Bootcamp, men vi sørger selvfølgelig alle for at holde den sunde livsstil efterfølgende- dog med mulighed for at have lidt chokolade og en god hvidvin on the side. Vi siger også tusind tak til alle jer, som har kæmpet med os – I er for seje!

Psst… I får lige en sidste øvelse med på vejen fra vores personlige træner – 20 stk. á 3 runder tak 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide