ChriChri Bootcamp uge 2: Her er vores træningsprogram

Den første uge ChriChri Bootcamp er overstået, og man må sige, at vi er blevet banket godt igennem af vores personlige træner, Peter Liljensten. Alle muskler i kroppen er blevet rørt, og vi har været godt ømme og måske en smule ynkelige… Men det skal bestemt ikke forhindre os i at tage en uge mere.

Som I kunne læse i sidste uge, er planen, at vi skal træne fem gange om ugen: To gange med Peter og tre gange med vores planlagte program. Herudover skal vi spise efter nogle bestemte regler (Dem kan I se lige her). Men hvordan ser vores træningsprogram egentligt ud? Og hvad har været svært i løbet af den forgangne uge?
Træningsprogrammet

Når vi træner selvstændigt tre gange om ugen, er vores træningsprogram inddelt i både styrkeøvelser og stabilitetsøvelser, så vi på den måde får mest muligt ud af vores træning. Endvidere er ugerne inddelt, så vi kører del 1 i de to første uger, og så kører vi del 2 i de sidste to uger. Nedenfor ses vores træningsprogram for de første to uger. Begge programmer er udarbejdet af vores personlige træner Peter Liljensten.


Styrkeprogram Del 1

Mountain Climber: 3 sæt x 14 gentagelser

Splitbøjning: 3 sæt x 14 gentagelser

Mavebøjning: 3 sæt x 20 gentagelser

Armstræk med rotation: 3 sæt x 14 gentagelser

Prisoner Squat: 3 sæt x 10 gentagelser

Push ups med benoptræk: 3 sæt x 14 gentagelser

– Download programmet her –

Stabilitetsøvelser Del 1

Planken: 30 sekunder af 3 runder

Planken, rulle fra side til side: 30 sekunder af 3 runder

Kombineret planke og sideplanke: 30 sekunder af 3 runder

Broen: 30 sekunder af 3 runder

– Download programmet her – 

Udover at køre det ovenstående program igennem tre gange i løbet af ugen, dyrker vi også gerne 30 minutter konditionstræning enten inden eller efter styrke- og stabilitetstræningen i form af spinning, løb eller andet.

Varighed inkl. konditionstræning: 55 minutter

Varighed uden konditionstræning: 25 minutter

Hvad har været svært? 

Da vi alle har en travl hverdag, har det været svært at få klemt fem gange træning ind i vores uge, men vi har dog alle fået det til at lykkes ved hjælp af planlægning. Så hvis du også synes, at fem gange træning virker som en umulighed i dit travle liv, så har vi bare en ting at sige: planlægning! Stå tidligere op eller nyd en omgang træning efter din aftensmad. 

En anden ting, som har været meget svært for os, er kosten. Vi er ret sociale anlagt og bliver derfor ofte sat i situationer, hvor vi skal sige nej til alt fra vin og drinks til kaffe og kage. Så hvornår siger man nej tak? Vi er blevet enige om, at vi gerne må drikke tre glas vin i ugen, men er vi rigtig gode, ender vi selvfølgelig på nul. Herudover er ”Skinny bitches” det ultimative drink-valg, og så dropper vi selvfølgelig at spise de snacks, der bliver serveret til on the side.
Kan vi allerede nu mærke forskel?

Vores form er helt sikkert allerede nu blevet meget bedre. Vores kroppe er knap så ømme, og vi kan holde meget længere, end vi kunne på dag 1. Størstedelen af os har fået en øget energi og er i meget bedre humør. Vi er ikke så trætte hen på eftermiddagen og har mindre lyst til søde sager. Samtidig har kostændringen en stor virkning på os alle – vi føler os nemlig meget mindre oppustede uden alle de tomme kalorier, som vi plejer at køre ned i form af slik, brød og kage. 

Vi er meget tilfredse med forløbet, og vi kan mærke en stor forskel fra dag 1 og til nu, hvilket er super fedt. So stay tuned, hvis du vil følge vores med i vores udvikling. 

Er du også i gang med din egen personlige bootcamp? Så del endelig dine træningsbilleder med os på Instagram med #chrichribootcamp

We are all in this together!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og