Reducér omfanget af dine tømmermænd

Facts


Chloe Bjoerk

Chloe er en holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen!

@chloebjoerk

www.currame.com

Tømmermænd er kroppens måde at komme af med de giftstoffer, man tilfører kroppen, når man drikker alkohol. Det vil sige, at det faktisk er kroppens måde at genoprette balancen på.

Vælg gode drikke

Som udgangspunkt er det en god idé at vælge de drikke, der er fremstilet mindst muligt kemisk. Vodka er en af de reneste alkoholer, og derfor er det den, jeg vil anbefale. Jeg vil til hver en tid råde til, at man blander op med danskvand eller friskpresset juice, hvis man vil undgå for mange tømmermænd – og hvis jeg selv skal sige det, så er friskpresset juice og danskvand ikke et dårligt mix!

LÆS OGSÅ: Træt af appelsinhud? Sådan slipper du af med den!

Gå uden om

En ting du absolut bør undgå er: energidrikke. Der er lavet så mange undersøgelser om, hvor giftigt det er for kroppen. Man skal kun drikke 4 liter energidrik for at ende på hospitalet. Energidrikke får hele dit system til at præstere det dobbelte, og du kan mærke, at hjertet pumper hurtigere (efter man blot har drukket et par stykker).

Drikker du energidrikke for at få mere energi? Så husk på, at din krop er biologisk skabt og har brug for biologisk hjælp! Q10 er et vitaminlignende stof, som giver energi til dine celler, og din krop producerer det også selv. Jeg anbefaler 60-120 mg dagligt (kan købes i helsekostbutikker – gerne fra PharmaNord).

LÆS OGSÅ: Hjælp din krop ud af din allergi – sådan gør du

Gode råd til at reducereomfanget af dine tømmermænd

1. Sørg for ikke at drikke på tom mave.

2. Få rent vand i løbet af aftenen: Sodavand eller andet hjælper ikke. Kroppen har brug for rent vand!

3. Når du kommer hjem, skal du drikke et stort glas vand med L-glutamine. Glutamine er en aminosyre, der opretholder din tarm, beroliger dit nervesystem og hjælper kroppen med at transportere affaldstofferne ud igen. Det er fantastisk, og det smager ikke af noget. Du kan købe currame glutamine her.

4. Tilsæt gerne salt (havsalt) i vandet – elektrolytter er også et hit! (kan købes I helsekostbutikken).

5. Næste morgen er det en god ide at starte dagen med et stort glas vand – gerne med L-glutamine, frisk citron og salt (ikke bordsalt) i.

6. Nux vomica tabs og dråber fra Heel er også supergode til at støtte din lever, der er på hårdt arbejde for at rense alkoholen ud af dit system. (kan købes i helsekostbutikker)

7. Kaktus skulle også være godt. Det siges at kunne mindske kvalme, tør mund og madlede.

Læs mere her. Se mere til Chloe på Facebook, Instagram og hendes website Currame.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være