Går du sommeren i møde & har du brug for at koble af?

Måske er du en af dem, der glemmer at passe på sig selv i den travle hverdag, hvilket gør at du hurtigere bliver stresset og sommetider medfører det at bægeret flyde over.

For at hjælpe dig lidt på vej med at koble af, kan du bruge noget så enkelt som barndomsnostalgi – voksen malebøger. Med voksen malebøger, kan du bryde den travle hverdag og lave noget som du normalt ikke ville gøre. Voksen malebøger skal ses som et af de mest naturlige og overskuelige værktøjer til afstresning.

LÆS OSGÅ: Boost din sundhed

Når du bruger voksen malebøger, bevæger du dine tanker over på nogle helt andre ting, da din hjerne fokuserer på den enkelte opgave som du skal farvelægge, samtidig med at du kan nyde glæden ved at være kreativ.

Tag et par minutter ud af din dag og benyt dig af voksen malebøger. Om det er derhjemme, på arbejdet, i toget, eller et helt fjerde sted – så kan voksen malebøger hjælpe med til, at du kan male dig til mere fred og ro.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være