[single_post_category_name]

5 ting du troede var sundt

Tina Lykkegaard er under uddannelse til holistisk hudterapeut. Hun er uddannet materialist samt handelsøkonom og har taget kurser inden for akupressur, zoneterapi, kost og ernæring. Herudover har hun været i skønhedsbranchen de sidste 8 år.

_________

LÆS OGSÅ: Hvad skal jeg gøre efter p-pille stop?

Inden du læser videre, så kan nogle af disse ting forværre din huds tilstand. Har du ingen problemer kan du jo stadig læse med og tage de ting til dig som passer til dig, for vi er jo heldigvis vidt forskellige. 

Skyr

Har et højt protein indhold, som derfor anses for at være sundt. Skyr er bare ikke for dig, som har hudproblemer, da det KAN skabe yderligere irritation/rødmen og inflammation i huden. Lige netop proteinerne i skyren kan for nogle være svært at fordøje og omsætte i kroppen. Proteiner er super vigtigt for huden så prøv at starte dagen med et par æg sammen med en håndfuld nødder. 

Proteinpulver 

Lidt ligesom skyren ovenfor, så er mange proteinpulver lavet på komælk, som kan være svært at fordøje. Derudover kan der være meget syntetisk skidt i proteinpulver eller kemiske sødemidler, som jeg slet ikke er tilhænger af, da jeg ser forværring af hudens tilstand. Prøv i stedet proteinpulver fra Planteforce Synergy protein.

LÆS OGSÅ: Hvad er det lige med det komælk?

Kaffe 

Går kaffe ikke for at være sundt, fordi der skulle være mange gode næringsstoffer i? Hvis du vil nyde en kop kaffe vil jeg anbefale at vælge en god økologisk kaffe, så du undgår pesticidrester i kaffen. Derudover kan kaffe påvirke din søvn negativt, lave rod i hormonbalancen og forværre din situation, hvis du lider af stress. For ikke at blive alt for upopulær og Helse Else, så er lakrids jo heller ikke sundt, men jeg ELSKER det, så det nyder jeg i ny og næ 😉 Det samme kan du jo gøre med din kop kaffe. 

Sjove morgenmadsprodukter 

Det kunne være müsli for der er jo nødder i? Eller andre sjove typer morgenmad. Nogle skriver endda noget med fit/sporty og lign på. Vær opmærksom på sukkerindholdet. Mange knasende morgenmadsprodukter er også branket, da det er varmet til uigenkendelighed som faktisk KAN være sygdomsfremkaldende. Lav hellere en lækker müsli eller granola selv. Evt. denne som er meget nem at gå til. 

Juice  

Det kommer jo fra appelsiner og æbler eller lign, men frugtsukkerindholdet er så tårnhøjt, at kroppens blodsukker stiger rigtig meget. Vælg hellere en friskpresset juice og rigtig gerne med grøntsager i. Det får du langt mere ud af. En billig juice kan nærmest gå i kategorien med andre læskedrikke, pga. den måde det påvirker kroppen og dermed også huden. 

Jeg synes det er ret vigtigt, at man ikke laver stramme regler, men i stedet husker at spise/drikke varieret. Jeg mener ikke det er varieret, at drikke kaffe hver dag eller spise skyr til morgenmad hver dag. Prøv noget andet og se, hvordan din krop har det med det.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide