Sådan får du en bedre & sundere dag på kontoret

Mange af os bruger en stor del af vores hverdag på jobbet, og derfor er det supervigtigt at man trives og har en sund hverdag på kontoret, men hvordan opnår du dette? Vi giver dit fem tips til en bedre dag på kontoret, som indeholder alt fra stående møder med headset til powernaps.

Stående møder

Her på redaktionen har vi ofte telefonmøder, og her er et headset altså supersmart. Som mange andre møder, så bliver de afholdt i mødelokalet, så vi undgår larm og støj, og så bliver de faktisk også afholdt stående. Vi har nemlig hørt, at står du op blot tre timer dagligt, så øger du dit basisstofskifte. Ligger du endnu ikke inde med et headset? Så kan du finde et headset lige her

Luk alt ude med dit yndlingsmusik

Drømmer du om at lukke alt støj og larm ude? Så sørg for at have dit headset med på job, og sæt dit yndlingsmusik på. På den måde bliver du ikke forstyrret af andres larm, og så kan du bedre fokusere på dit arbejde.   

Husk pauser

Sørg for at holde små pauser i løbet af dagen. Stræk benene, tag en powernap eller gå en lille tur udenfor i den friske luft. På den måde tømmer du hovedet, og er klar til at tage endnu et arbejdsryk på et par timer.

Sunde måltider

Sunde fødevarer er vigtigt for dig og dit hoved. Sørg derfor for enten at have nogle sunde snacks og en sund frokost med, eller for at din arbejdsgiver har en sund frokost- og snackordning. På den måde får du ekstra energi i hverdagen, og får ikke brug for et sukkerfix for at holde dig vågen.

Husk vandet!

Sørg for at have en kande vand eller en vandflaske stående på dit bord. På den måde får du husket dig selv på, at du skal drikke rigeligt med vand i løbet af dagen. Når du husker at drikke vand, undgår du blandt andet ubehag som hovedpine, øget appetit, overvægt, tørre læber m.m.

God arbejdslyst!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og