Hvad fortæller dit iris om dig & din sundhed?

Facts


Chloe Bjoerk

Chloe er en holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen!

@chloebjoerk

www.currame.com

Gem

Dit iris er altså hele dit øje, der er fyldt med farver og din pupil.

Irisanalyse kan til dels sammenlignes med zoneterapi. Når du går til zoneterapi, kan din terapeut mærke, at du har nogle spændinger omkring din mave ved at mærke på svangen af din fod. Det samme kan man med irisanalyse. Alle dine nerver er forbundet med dit øje, og derved kan man altså se henvisningstegn i dit øje. Derudover kan man også se træk af din personlighed. 

I biblen bliver vores iris nævnt: jo renere dit øje er (farverne), jo sundere krop har du. I nogle kulturer siger man også, at ens iris er sjælens spejl.

Vores øjne kan have mange farver, men grundfarverne er brun og blå. Og det er så her man kan chokere mange

LÆS OGSÅ: Træt af appelsinhud? Sådan slipper du af med den!

Har du et grønt øje, så kan det indikere, at du har mere inflammation og betændelse i din krop end et klart blåt øje har. Hvis det blå øje for eksempel har meget hvidt, der ligesom ligger ovenpå den blå farve eller i plamager, så indikerer det syrer i kroppen, som kan komme til udtryk ved smerte og ømhed i kroppen.

Min pointe er, at der er intet rigtig og forkert. Der er ingen af os, der er perfekte, og vi kan alle støtte endnu mere op om vores krop og blive klogere på den!

Har du brune øjne:

–     Så er du ofte et varmt menneske, du fryser ikke så let

–     Du elsker varm mad og varme drikke – jo varmere jo bedre

–     Du elsker kolde drikke og isterninger – jo koldere jo bedre

–     Du elsker stærkt mad

–     Du har af en eller anden grund godt af at tage et mineraltilskud hverdag, da det giver dig en bedre følelse i kroppen. (Det kan købes i helsekosten)

Dit brune øje indikerer at du er et lever mennesker og at det er vigtigt at du støtter din blodcirkulation i kroppen. Dette kan gøres ved at investere i en homøopatisk ampulkur http://www.currame.com/produkter/homoeopati/, ved at købe gurkemeje og marietidsel kapsler hos helsekosten, som støtter din lever udrensning. For at booste dit kredsløb er det godt at spise chili og andre stærke krydderier, at du tørbørster din krop inden du går i bad og afslutter dit bad med et koldt skyld, stå gerne længe under det kolde vand for at sætte godt gang i dit blodcirkulation.

LÆS OGSÅ: Hjælp din krop ud af din allergi – sådan gør du

Har du blå (eller grønne) øjne:

– Så kan du ikke tåle for stærkt mad

– Du kan ikke holde for varmt eller koldt mad eller drikke ud. Du drikker helst vand ved stuetemperatur

– Du fryser ofte, og om vinteren er dine tæer og fingre næsten altid kolde

For dig handler det om lymfe, væske og dit immunforsvar. Derfor er det top vigtigt, at du booster din lymfeudrensning eksempelvis via en homøopatisk ampulkur http://www.currame.com/produkter/homoeopati/, at du booster dit immunforsvar med C-vitamin gerne 2-3 gr. fordelt ud på dagen (ikke depot), og får masser af vand i gennem dagen.

Ofte når jeg har folk i behandling ændrer deres iris-farve sig, simpelthen fordi jeg sætter udrensning i gang og kroppen bliver ‘renere’! 

Så du kan få mere klare øjne ved at at støtte op om din krops sundhed!

Få klare øjne ved at:

– Spise masser af farverige økologiske grøntsager! Hvis du kan, så gerne et kilo om dagen. Om du juicer dem eller spiser dem, er helt op til dig.

– Undgå så vidt muligt korn, sukker og mælk, da det belaster din krop og skaber endnu mere betændelse (den gule farve).

– Drik over 2 liter rent vand om dagen.

– Få gerne masser af c-vitamin igennem din dag, 2-3gr. fordelt ud på den, ikke depot.

OBS: Du kan sagtens have ‘arvet’ din gule/grønlige farve igennem genetikken. Dette er et tegn på, at du har fået videregivet betændelse og affaldstoffer ved fødslen.


Find mig på de sociale medier og mit website lige her:

Instagram
Facebook
Currame

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide