[single_post_category_name]

Skab naturlig hormon balance!

MANGLER DU MERE ENERGI OG OVERSKUD I HVERDAGEN?

Den 25. september starter forløbet Skab naturlig (hormon)balance op. Sammen med Chloe Bjoerk fra curra · me vil du gøre op med ubalancer, sygdom og skabe et liv i mere flow og med masser af kropsvitalitet! 

Føler du ofte, at du slæber dig afsted og lever i din egen bobbel? Kunne du tænke dig et frit forhold til din vægt, krop og mad?

Forløbet er for kvinder i alle aldre!

Det løber over 6 måneder, hvor du vil mødes med Chloe og de andre kvinder på holdet to gange om måneden, en fuld live-dag og en gang online. Undervejs vil Chloe undervise i kroppens mekanismer og give råd og vejledning til at skabe balance i dit liv, her og nu. Måned for måned boostes dit hormonsystem, og du bliver klogere på, hvordan du selv med få justeringer kan skabe en sundere hverdag for dig og din familie! 

Lider du af infertilitet, menopause, depression, eksem, stress eller noget helt sjette, så vil forløbet være perfekt for dig! 


Er du nysgerrig på din krop og din sundhed?

Er du også færdig med kamp, regler og dårlig samvittighed?

Og er du træt af snot, eksem, hovedpine og cellulitis?

–     Så kom med på en 6 måneders rejse! 


Chloe Bjoerk har hjulpet utallige af kvinder tilbage til balance, alle som har følt sig udkørte, triste og ved siden af sig selv!

Chloe er ekspert i kroppens funktioner og kostens betydning for vores ve og vel. Hun har specialiseret sig i kvinders hormonsystem og arbejder med kroppen holistisk. Intet bliver overset, og Chloe vil være til rådighed 24/7 under hele forløbet, hvor hun vil være klar med sparring, råd og vejledning!

_____

ER DU KLAR TIL AT SMIDE DE SIDSTE KILO, MÆRKE FLOW OG BALANCE I KROPPEN OG VÅGNE OP HVER MORGEN MED ENERGI OG OVERSKUD? 

–  Så tilmeld dig Chloes live-forløb lige her! –

_____

Det er sådan, at vi kan gøre os selv syge, og vi kan gøre os selv raske

Chloes holistiske arbejdsmetoder gør, at hun ser på alle aspekter i dit liv og stiller ind der, hvor du har brug for ekstra støtte og justeringer. Ubalancer handler ofte om et mangel i kroppen, og derfor kan du have svært ved at rejse dig igen, når du først er gået ned.

Chloe er eminent god til at formidle sine redskaber på en let og spiselig måde, og derfor vil du igennem dette forløb automatisk se på din livsstil, vaner, kost, tanker og træning, og du vil blive undervidst i kosttilskuddenes fantastiske virkning. Du lærer tilmeld at sætte ind der, hvor du og din familie har brug for støtte. 


Unik tilbud til ChriChri læsere!

Chloe har lavet et unik tilbud til dig! Hun giver nemlig ved brug af rabatkoden: CHRICHRI en BONUS med i købet til en værdi af 1.850 kr. Tilmeld dig lige HER.

_____

VIND EN PLADS PÅ FORLØBET!

Som læser på ChriChri har du muligheden for at vinde en plads på forløbet Skab Naturlig (Hormon)Balance! Lodtrækningen sker d. 13. september.
Meld dig til her!

_____

 

Find Chloe på Facebook lige HER og HER eller på Instagram under navnet @Chloebjoerk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide