[single_post_category_name]

Slip dine følelser løs

Tina Lykkegaard er under uddannelse til holistisk hudterapeut. Hun er uddannet materialist samt handelsøkonom og har taget kurser inden for akupressur, zoneterapi, kost og ernæring. Herudover har hun været i skønhedsbranchen de sidste 8 år.
_________

I min rejse omkring skønhed og sundhed prøver jeg selvfølgelig en masse ting. Nogle behandlingsformer synes jeg har en fantastisk effekt, men også en forståelse for, hvor klog vores krop faktisk er. Jo flere timer jeg bruger i mit fag, jo flere kunder jeg har igennem, jo mere viser det mig også, hvor enormt vigtigt vores mentale tilstand er. Det kan bare ikke klares med en masse grøntsager og fiskeolie. 😉

LÆS OGSÅ: Slip for snotnæse henover vinteren!

Det kræver enormt meget, at arbejde med gamle følelser, men når følelserne først er forløst og ude af kroppen giver det hele først mening. Du kan spise nok så sundt, træne flittigt, tage de rette kosttilskud, men hvis kroppen holder på gamle oplevelser eller følelser, vil kroppen ikke tage imod alt det gode du gør for den.. Kroppen skal simpelthen blokere.

Derfor måtte jeg undersøge hvad Body sds gik ud på. Jeg havde flere gange hørt om det, læst om det, men aldrig overvejet at prøve. Indtil for nyligt, hvor jeg havde en kunde, som jeg ikke kunne få helt i mål. Vi så gode resultater, men vi manglede lige det sidste. Jeg tester alt hvad jeg anbefaler og derfor prøver jeg også alt, inden jeg anbefaler en evt. anden behandlings måde.

Sikke en VILD aha-oplevelse jeg fik mig.. Jeg har været til Body sds tre gange. Jeg har i mange år arbejdet med kost, vitaminer, skønhedspleje og en smule med det mentale, men slet ikke på den måde som en Body-sds behandling gør.

Der er ikke noget hokus pokus over sådan en behandling. Det er en hel krops behandling, hvor du ligger på en briks og får en slags massage. Jeg er knap nok klar over, hvor længe det står på, men i hvert fald en times tid. Derefter ryster body-sds terapeuten mine ben, trykker nogle ØMME steder på kroppen, som jeg knap nok vidste jeg havde, små-masserer lidt hist og her. Han bruger både teknikker som akupressur og zoneterapi. I denne timer ryger der SÅ mange følelser gennem kroppen.. Irritation (for han trykker altså hårdt! 😉 ), sorg, sårbarhed, ømhed, men også glæde og ikke mindst forløsning. Når man er færdig på briksen, er det som om man er 10 kg. lettere. Skuldrene kan slappe af og der er bare en ro i kroppen.

LÆS OGSÅ: Sådan holder du din hud vintersmuk

Vi har alle en masse ting med i bagagen og nogle oplevelser kan sidde så dybt i kroppen, at det blokerer for dit system. Måske kender du det med, at få ondt i maven når du skal til eksamen, du ryster på hænderne efter en chok eller opkast ved en voldsom oplevelse. Når jeg er stresset går jeg med skuldrene oppe ved ørene, hvilket giver spændninger i nakke, som giver mig hovedpine. Når det først er afspændt og jeg har fået løsnet disse blokeringer, slapper kroppen af. Det er kroppens måde at reagere på og forsøge at få din opmærksomhed, fordi vi rigtig tit er oppe i hovedet og ikke mærker kroppen. Det kan Body-sds virkelig hjælpe dig med. 

Body-sds er værd at overveje, hvis du har nogle problemer rent fysisk, du ikke kan få bugt med, men også hvis du har nogle tanke/følelser som du bare ikke kan give slip for. Jeg må overgive mig og sige, at det er noget af det fedeste jeg har prøvet… og jeg har prøvet meget!

Kærligst Tina

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide