5 sunde kvinder du skal følge på Instagram

Mangler du inspiration til en sundere hverdag, samt motivationen til at tage ned i dit lokale fitnesscenter? Så har vi samlet fem kvinder, som helt sikkert vil inspirere og motivere dig.


@Marielouisecramer
Marie Louise Cramer arbejder til dagligt som Holistisk Livsstilscoach og er ejer af Cramers Studie, hvor de tilbyder personlig træning, teamtræning og mor/ barn træning. Du skal følge Marie Louise hvis du mangler inspiration til din træning, samt gode opskrifter til en sund kost.

Blog: Marielouisecramer.dk
Instagram: @Marielouisecramer


@Christinebonde
Christine Bonde er en haj i et køkken og laver blandt andet de lækreste, sunde desserter, som er TO DIE FOR. Hun har en stor kærlighed til yoga, hvilket hun viser frem på Instagram med diverse stillinger og øvelser. Du skal følge Christine, hvis du lige som os, elsker sundere alternativer og yoga.

Blog: Christinebonde.dk
Instagram: @Christinebonde


@Mayadroem
Maya er sygeplejerske, kostvejleder og så blogger hun desuden også på mayadroem.dk. Hun poster alt fra træningsprogrammer og sunde opskrifter til slikskålen og sjov og ballade. Følg Maya hvis du trænger til et spark i en sundere retning, men mangler inspiration til alt fra madlavning til træning.

Blog: Mayadroem.dk
Instagram: @Mayadroem
 


@Fitnrun
Camilla står bag profilen Fitnrun, og er en ægte løbe entusiast. Camilla motiverer dig til at binde løbeskoene og komme afsted. Når man ser på hendes billeder, får man i hvert fald lysten til at løbe en tur. Hun er mor, og poster derfor også ”mommy-indhold”, hvilket vi her på redaktionen synes er meget hyggeligt. Følg Camilla hvis du elsker løb, og trænger til at blive motiveret til at løbe mere.

Blog: Fitnrun.dk
Instagram: @Fitnrun 


@Cecilie_lange
Cecilie er bloggeren bag bloggen cecilielange.dk, hvor hun blogger om sundhed, træning, mad, rejser og meget mere. På Cecilies Instagram bliver du inspireret til at leve sundt, dog uden at det bliver fanatisk. Vi har nemlig alle lyst til Nutella eller en burger i ny og næ 😉 Følg Cecilie hvis du vil inspireres til styrkeøvelser, løb og sunde retter.

Blog: Cecilielange.dk
Instagram: @Cecilie_lange

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være