Ubalance i huden? Sådan bekæmper du det

Facts

Chloe Bjoerk 
Spirituel Health Mentor

Chloe er en holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen!

@chloebjoerk 

www.currame.com

Oplever du ubalance i din hud, såsom akne, eksem, tørhed, psoriasis, farveforskelle eller andet? Så lad mig hjælpe dig på vej, så du forhåbentligt kan få bugt med problemet.

Har du følelsen af, at din hud snakker meget, er det måske en god idé at finde ud af, hvad den prøver at fortælle dig. Gør du noget særligt, der irriterer den?

Din hud er en af de største udrensningsorganer, din krop har, og derfor er det her, at mange har problemer. Din hud kan afsløre utroligt meget omkring dig selv, din tarm, dine lunger, livsvalg, immunforsvar, og det du vælger at spise. Derfor er kosten et godt sted at starte med at stille ind på. 

LÆS OGSÅ: Ønsker du også at stoppe med at ryge?

Hvis du oplever nogle af de overstående problematikker, så prøv at minimere dit indtag af korn, svin og mælk, da det kan forværre dine hudlidelser. Korn irriterer desværre din tarm og belaster dit immunforsvar. Mælk skaber betændelse i din krop, og svin indeholder utrolig meget syre, som du ikke har særlig godt af. Alle disse elementer, påvirker din hud.

Er du i tvivl, om det virker at skære ned på disse fødevarer, så prøv i det mindste at give dig selv den udfordring at prøve at undgå det i 14 dage, og se så, hvad der sker. Det kan være en god ide at tage et før- og efterbillede for virkelig at kunne se forskellen. 

Fokuser på at støtte din tarm, at udrense din krop og styrk dit immunforsvar, så lover jeg dig, at det bliver bedre, så længe du giver det tid og har tålmodighed.

Ting du kan gøre:

– Det er vigtigt at støtte dit immunforsvar så godt som muligt, og vi ser en klar sammenhæng mellem eksem og indtag af korn, svin og mælk, gå derfor uden om det og få en masse grøntsager i stedet for.

– Undgå kemikalier i din hverdag, køb gerne så meget økologisk og svanemærket, som er muligt.

– Udrens din hud ved at drikke masser af rent vand – gerne over to liter om dagen.

– Det er vigtigt, at du booster dit immunforsvar og tarmsystem med god olie. Både i form af 3 spsk. hørfrøolie dagligt eksempelvis fra Nyborggaard og en god fiskeolie.

– Via en homøopatisk ampulkur kan jeg støtte dit kollagen, dine slimhinder og hud, hvilket altid virker godt for huden.

– Fidesa-salve fra Heel er den naturlig binyrebarkhormon, og derfor fantastisk til alle slags eksemer.

LÆS OGSÅ: Lider du af angst eller depression?

– Calendula-salve og dråber bruges ved hudirritation og dårligt helende sår, samt ved sensitiv hud, solbrændthed, inflammation og ømme brystvorter. Kan købes i helsekosten.

– Mercurius-Heel S-tabletten understøtter behandling af inflammatoriske tilstande og hudsygdomme såsom bylder og karbunkler. Kan købes i helsekosten.

– Hamamelis salve er god ved blødning i huden, åreknuder og karspringninger. Kan købes i helsekosten.

– Echinacea-dråber støtter immunforsvaret og er derfor vigtig imod akne mv. Kan købes i helsekosten.

– Traumeelsalve og dråber er opbyggende og healende (bruges ikke ved åbne sår, da der er lidt alkohol i).

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og