Sundhed: Disse 6 ting skal du droppe i 2017

Det nye år er skudt i gang, og mange af os drømmer om at starte året med at blive sundere. Men hvilke vaner skal du droppe for at toppe din sundhed i 2017? Det giver vi dig svaret på her: 

Negativ snak
Drop alle dine negative tanker om dig selv. Du ER god nok! Start hellere med at give dig selv komplimenter, og boost din selvtillid. 

Drop vægten
Det er vigtigt at sætte sig et mål, men vægten er ikke altid et mål, som er godt at gå efter. Selvom tallet på vægten er højere end det, du går og drømmer om, så er du stadig smuk og lækker! 😉

LÆS OGSÅ: Anne Bech: Sådan kommer du i gang med at løbe

Drop det motion du ikke kan lide
Hvis du ikke kan lide at løbe, så drop løb, og tag i stedet til din favorit yoga-time eller spinning. Motion skal ikke være noget, som skal overstås. Det skal være noget, du kan lide og glæder dig til.

Spis ikke kål eller noget alt det andet trendy food, du ikke kan lide
Der er ingen grund til at spise de fødevarer, som du ikke kan lide. Det kan godt være at kål er supersundt, men vi er sikre på, at der nok skal være en anden fødevare, som er mindst lige så sund, og som du faktisk kan lide.

LÆS OGSÅ: 10 sunde og nemme metoder til et hurtigt vægttab

Kalorietælleren
Er det dig? Så skulle du prøve at lade være. Spis det mad, som er sundt for dig i stedet for at fylde dit hoved med tal og dårlig samvittighed.

Undgå stress
Hvis du drømmer om et sundere jeg, så er det vigtigt at din krop ikke stresser. Stress kan nemlig resultere i overvægt, hudproblemer, psykiske problemer og meget mere. Derfor råder vi dig til at slappe mere af i 2017 – du skal nok nå det hele.

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være