[single_post_category_name]

Her er 5 grunde til, at du skal træne om aftenen

Vi har førhen hørt, at det var bedst at træne om morgenen. Men hvad gør man så helt præcist, når man ikke er et morgenmenneske, og det eneste man har lyst til at løfte om morgenen inden arbejde, er sin hovedpude? Sagen er den, at der faktisk er beviser for, at din søvnkvalitet ikke bliver forringet, selvom du træner om aftenen. Her får du 5 gode grunde til, hvorfor du skal træne om aftenen

LÆS OGSÅ: Fødevarer, der styrker din indsigt

1. Du vil sove bedre! 
Der er lavet undersøgelser på, at mennesker der løfter vægte om aftenen har en bedre søvnkvalitet. Alene er en god nattesøvn en vigtig faktor for din muskelvækst, og folk der træner om aftenen, vil automatisk sove tungere og dermed føle sig mere udhvilet om morgenen. 

2. Du får mere ud af dine træninger! 
Ud over at du vil sove bedre, har undersøgelser også vist at aftenworkouts er vejen frem til større muskler og bedre udholdenhed. Det betyder for dig, at du kan få mere ud af din træning, hvis du træner om aftenen. What’s not to like. 

3. Dit blodtryk bliver lavere! 
Der er lavet undersøgelser på, at folk der træner om aftenen, rent faktisk sænker deres blodtryk med 15% mere end dem som træner om morgenen. 

LÆS OGSÅ: Feder det du spiser om aftenen mere?

4. Du vil få hurtigere resultater! 
Som nævnt i punkt 2, så vil din muskelgevinst og din udholdenhed forbedres. Men hvor meget vil dine resultater forbedres? New Englands universitet i Birmingham har undersøgt hvor meget, og faktisk hele 20% kan du forøge din intensitet. Det betyder flere forbrændte kalorier om aftenen og de ekstra fordele ved bedre træninger: Strammere arm, stærkere ben, slankere abs og samlet et sundere liv! 

5. Din krop vil blive forberedt til at træne! 
Det er ikke kun den bedre søvn og de flere brænder kalorier, men forskningen viser, at vores cortisolniveau er højere om morgenen. Det går altså ind og hæmmer muskelvæksten. Til gengæld er testosteronnivauet højere om aftenen, hvilket øger muskelvæksten. 

Er du klar til at give aftentræningen en chance? 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide