[single_post_category_name]

Vi har fået ny sundhedsskribent! Mød Maria Juhl

Maria Juhl er Chri Chris nye faste skribent inden for holistisk sundhed og livsenergi. Den slags sundhed, der tager højde for, at et sundt liv opnås ved balance, både fysisk og også mentalt og følelsesmæssigt.

LÆS OGSÅ: 3 måder at forstå din stressreaktion på

Maria er uddannet og certificeret hos den verdensberømte læge, forfatter og inspirator Deepak Chopra i Californien. Hendes uddannelse strækker sig over ayurveda, yoga, meditation og vedisk filosofi. Maria har en ukuelig tro på, at vi dybest set kan skabe det liv vi ønsker os, og at det oftest er lettere end vi selv tror.

Maria har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser virksomheder og private inden for sund livsstil, livsenergi, produktivitet, balance og velvære.

Til dagligt holder Maria til på Nørrebro i København, hvor hun tilbyder 1:1 livsstils sessioner på jobbet og privat, foredrag, yoga- og meditationshold, samt online sessioner og kurser. Senere på året udkommer Marias bog ”Lev Mere – Kæmp Mindre”.

På den private front er Maria mor til to drenge på 10 og 13 år og lykkeligt på vej ind i sit andet ægteskab.

LÆS OGSÅ: Nye perspektiver på sundhed i 2017

Maria lægger løbende blogs og guidede øvelser ud på sin Facebook

Følg også Maria på @live_more_struggle_less og www.mariajuhl.com

Foto: Sophie Gohr

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide