[single_post_category_name]

Sådan booster du dit immunforsvar

Boost dit immunforsvar og sig farvel til snot, influenza og ondt i halsen!

Går du lige nu og føler dig halvsløj? Er du snottet, har ondt i halsen og gider bare ikke at lægge dig med en gang influenza?

Så er det godt, at du læser med her! For jeg har nemlig tænkt mig at give dig nogle gode og hurtige tricks til at komme oven på igen! 🙂

For at holde sig rask er det vigtigt, at du passer godt på dit immunforsvar og tarmsystem. Dette kan du gøre ved at undlade korn og mælk, som begge tricker dit immunforsvar, se hvorfor her.

Derudover skal du sørge for at få en god probiotika, køb gerne en med over fem levende stammer og med over 5 milliarder bakterier i.

LÆS OGSÅ: Undgå syge børn 

Personligt er c-vitamin min allerbedste ven her i vintertiden. C-vitamin er en stærkantioxidant, der hjælper din krop med at gendanne væv, producere adrenalin, udrense for de frie radikaler, booste dit immunforsvar, beskytte mod infektioner, stabilisere kolesterolniveauet og blodtrykket samt meget mere!

Fordi c-vitamin er et vandopløseligt vitamin, er det et flygtigt vitamin, som hele tiden skal tilføjes. Du har cirka 1500 mg af det i din krop, og når det depot er opbrugt, begynder symptomerne på mangel. C-vitamin er aktivt i kroppen i tre timer og ude igen efter otte timer.

Symptomer på mangel af c-vitamin:

– Svagt immunforsvar

– Træthed

– Manglende overskud

– Udmattethed

– Mangel på jern

– Uren hud

– Svamp

– Ledesmert

– Dårlig sårheling

Ja, jeg kunne blive ved! Listen er lang!

Køb C-vitamin i din helsekost, men ikke depot. Få gerne 50-100 gr. pr. kropsvægt pr. dag, fordelt ud på hele dagen!

Symptomer på, at du får for meget c-vitamin:

– Luft i maven, prutter og diarre.

Du skal ikke være bange, c-vitamin er vandopløseligt, og det er hurtigt ude af din krop igen. Det er en sund reaktion og tegn på, at du bare har fået nok for en tid!

Andre gode råd til at støtte dit immunforsvar her og nu:

– Få en god vitamin pille dagligt! Du har behov for stor dosis og en god sammenblanding af alle vitaminer og mineraler.

– Magnesium er virkelig også skønt at tage ekstra af for en tid, da det har en beroligende effekt. Det kan købes som salve, pulver eller kapsler i din helsekostbutik. Hvis du er så heldige at have et karbad, så hæld gerne epsom salt (magnesium sulfate) i badevandet.

– Engystol tabs fra Heel og Echinacea-dråber er begge styrkende for immunforsvaret. Tag det gerne både akut og som forebyggende. Hæld 10-20 Echinacea-dråber i noget væske 3-4 gange dagligt. Købes i helsekosten.

– Euphorbium fra Heel er en fantastisk næsespray, som hjælper dig med at slippe slim, samt støtter dit immunforsvar! Euphorbium findes også som tabs, og du kan sagtens tage dem også.

– Vinceel fra Heel er en skøn mund- og halsspray, som hurtig hjælper dig tilbage på rette spor.

– Brocosin hostemikstur er super ved hoste. Tag gerne 10-20 dråber 3-4 gange dagligt.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide