Detox din lever!

Facts

Chloe Bjoerk

Chloe er holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Chloe er skribent, ernæringsekspert og stifter af Health Mentor Uddannelsen.

Find Chloe på Instagram @chloebjoerk eller læs mere på hendes hjemmeside: www.currame.com

Hvorfor er det egentlig så populært at booste sin levers udrensning? – Det vil jeg prøve at give dig et indblik i, i dag!

LÆS OGSÅ: Detox dit liv: 4 gode opskrifter

Det er sådan, at din lever er et af de helt store udrensningsorganer i din krop, og den har et stort og vigtigt arbejde! 

Leveren er et af de vigtigste organer i kroppen
Leveren er et organ der har et kæmpe arbejde! Det vil kun gavne dig og dit helbred at støtte den lidt. Din levers rolle er nemlig ikke kun at afgifte og rense dit blod, men den har også stor indvirkning på din energiproduktion, dit kredsløb, dit blodsukker, dit hormonsystem og fedt-, protein- og kulhydratomsætning. Derudover fungerer din lever faktisk også som et depot for mange næringsstoffer og vitaminer.

Appelsinhud
Mange oplever mere og mere cellulitis, betændelse, smerter og tunghed i kroppen. Du føler måske dit bindevæv er ømt, og måske samler du på væske og betændelse? Hvis din krop ikke får de optimale næringsstoffer, der skal til for at den udrenser optimalt, så kan du opleve, at du bliver mere stresset end normalt, og at du føler dig træt og tvær.

Der er mange fordele ved at hjælpe din lever!

Henvisningstegn til din lever
– Du har to rynker mellem øjenbrynene
– Dine negle kan være blege/grå- eller hvidlige
– Din tunge er hvidlig/grålig og har tydelige bidemærker i siden
– Din hud kan føles beskidt
– Oplever du eksem, så er det ofte tørt
– Har du hovedpine, så hjælper det at kaste op.
– Dine øjne kan let løbe i vand
– Du elsker alt, der er meget varmt eller meget koldt.
  Varme drikke og supper eller drikke med masser af isterninger. Du er også til stærk mad.
– Din naturlige kropssved kan lugte surt

Så hvordan støtter du din lever og undgår sur svedlugt?

Der er super meget du kan gøre, men jeg vil skåne dig for lange lister, og kun give dig mine allerbedste råd 🙂 

Antioxidanter – Dem kommer vi bare ikke uden om!
Hvis du ikke havde antioxidanter i din krop, så ville de frie radikaler få frit spil og katastrofale ting ville ske. Derfor skal der antioxidanter på bordet! Og din lever vil elske dig for det, da den meget bedre kan gøre sit arbejde med hjælp fra dem. Det er vigtigt både at sikre, at dit affald kommer ud af kroppen, og at dine celler har de antioxidanter, de har behov for, for at føle sig stærke!

Læs også hvordan du støtter dine nyrer lige her.

Juicer du tit? Så tilføj altid masser af ingefær og frisk gurkemeje. Få masser af friske grøntsager, gerne med masser af farve og gerne sæsonbestemt – og selvfølgelig økologisk!

Er du til kosttilskud? Så skift din gurkemeje ud med curcumin. Curcumin er det nye sorte inden for helsekost! Curcumin er et aktivt stof i gurkemeje (den gule farve), som er fyldt med vigtige antioxidanter der bl.a. forebygger kræft, regulerer kolesterol og blodsukker i kroppen, og det støtter immunforsvaret og kan hjælpe med vægttab.

Udover curcumin er der to andre kosttilskud, der popper op i mit hoved, når jeg tænker på at støtte leverens udrensning. Nemlig Marietidsel (milk thistle) og aminosyreren NAC (N-acetyl-l-cysteine).

Marietidsel har en beskyttende og healende effekt på dine leverceller. Den hjælper din fordøjelse og galdeblære og har en hjælpende effekt på din levers udrensning!

NAC hjælper dit immunforsvar og er en væsentlig faktor for den vigtigste antioxidant i din krop, glutathione, og så er den en vigtig del af din krops naturlige afgiftningssystem. YEAH! 

God fornøjelse
– Chloe

———————————————————

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig på chloebjoerk@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @chloebjoerk

LÆS OGSÅ: Detox – fup eller fidus?

Kilde: Cancer.dk & Nutriinspector.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være