Vil du med på en unik skønhedsrejse?

Facts


Tina Lykkegaard

Tina er under uddannelse til holistisk hudterapeut og arbejder til dagligt med at vejlede omkring skønhed og sundhed gennem hendes online vejledning.

Se mere til Tina på Instagram under navnet
 @tinalykkegaard eller på hendes website Tinalykkegaard.dk

Hvorfor får man bumser? Hvorfor har man mørke rander under øjnene eller hvorfor hænger fordøjelsen sammen med hudens udseende? Hvordan kan stress påvirke om jeg får bumser på kinderne? Hvis bare jeg vidste det for blot 4 år siden havde min rejse været noget nemmere. Sådan gik det ikke for mig, men sådan skal det være for dig.

LÆS OGSÅ: Derfor ændrer din hud sig hele tiden

Derfor vil jeg gerne give dig en oplevelse, som vil give dig en forståelse for din krop og ikke mindst din hud i ansigtet. Efter kun 12 uger vil du være rustet til at forstå, hvad din krop prøver at fortælle dig. Du vil vide, hvorfor huden reagerer som den gør og det er en lærerig oplevelse, som jeg håber du har lyst til at hoppe med på. 

Kroppen er fascinerende og fortæller os meget mere end vi tror, men det kan være svært at have fokus på kroppen, når vi i vores moderne samfund har rigtigt travlt. Du kender måske endda følelsen af at være stresset. Jeg har lyst til at guide dig til en indre ro. Indre ro skaber nemlig balance i kroppen, hvilket har en kæmpe betydning for din skønhed.

På disse 12 uger vil du få nemme simple råd, men også mere betydningsfulde råd, som kræver nye vaner at implementere i din hverdag. Det behøves ikke være svært, for jeg er her til at vejlede og hjælpe med udfordringerne der dukker op undervejs.   

Hver eneste dag hører jeg, at kvinder føler sig overhørt eller føler sig misvist i skønhedsjunglen. Jeg vil give dig mine oprigtige og ikke mindst afprøvede råd omkring hudpleje. Hvad du skal gå efter og hvad du skal undgå. På den måde vil du finde ud af hvad lige netop din hud trænger til og så slipper du også for at spilde flere penge på noget der alligevel ikke virker. 

Skønhed starter indefra, så jeg vil også præsentere dig for en masse nærende mad uden alle mulige mærkelige ingredienser og hvis du alligevel synes de er mærkelige, så finder vi et alternativ til dig. Du vil derfor blive knivskarp på fødevarer, som giver point på skønhedskontoen og jeg lærer dig også, hvilke fødevarer der gør det modsatte. Ingen skrappe regler eller kurer, kun selvkærlighed og forståelse for din krop.

Hvis du følger dette 12 ugers forløb, kan du forvente:  
– Smukkere hud
– Øget energi
– Indre balance
– Forstå hvad din krop fortæller dig
– Mindre sukkertrang
– Få styr på evt. hudproblemer
– Hudorme forsvinder
– Mørke render under øjnene mindskes
– Muligvis smide lidt kilo på sidebenene
– Få kampgejst
– Mindre stress
– Stærkere negle
– Glansfyldt hår
– Fladere mave
– Mindre appelsinhud

LÆS OGSÅ: Ubalance i huden? Sådan bekæmper du det

Jeg er så glad for at kunne tilbyde DIG dette online forløb!
Vil du med på holdet? Så kan du læse hvad de 12 uger indeholder HER

Kærligst Tina

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide